Mord helsingborg


mord helsingborg

efteråt var polisen svävande kring hur offret bragts om livet. Annons, en person är död efter en misstänkt skottlossning i Helsingborg. Spärrades av vid sjukhus, polisen spärrade av flera platser vid Blåkullagatan och undersökte dem med hundpatrull och polisens tekniker. Kriminaltekniker kallades till plats, säger Marcus Andersson, inre befäl i Helsingborg. Polis och ambulans larmades på lördagen till ett bostadsområde söder om Helsingborg efter en misstänkt skottlossning. Tisdagen den 24 april släpptes även den andre mannen fri, enligt. Senare hittades ytterligare fyra skadade unga män, som troligtvis fått sina skador i samma bråk.

 Vi har hund på platsen och tekniker som arbetar på platsen. I lägenheten anträffades en livlös person, en man i 20-årsåldern. En av de övriga männen vårdas ännu på sjukhus, men hans skador bedöms inte vara livshotande.

mord helsingborg

Det snabba tillslaget, gripandet av de norsk konstnär helsingborg två misstänkta samt att andra tagits in till förhör tyder på att polisen inte bara känner till den här kretsen av personer utan att man också har detaljerad information om dem sedan tidigare. En död har förekommit knivvåld. Flera personer hörde av sig och larmade om höga smällar. Kriminalteknikerna var klara cirka. När SVT Nyheter Helsingborg pratade med grannar i huset säger de att de inte hade hört någon skottlossning. Det har hållits ett första förhör med dem och de har delgivits att de är skäligen misstänkta för mord.

Scandic helsingborg nord, 3etage fastighetsmäklare kullagatan helsingborg, Spansk mat helsingborg, Hyra gräsklippare helsingborg,


Sitemap