Diva ladda upp uppsala


diva ladda upp uppsala

Uppsala universitet registrerar du dina publikationer i DiVA. Klicka på den boktitel du vill ha och välj att ladda ned den i Epub-formatet, föreslagsvis med bilder. På vissa institutioner och enheter sköts registreringen av en administratör. Om posten redan finns i DiVA, ändra i den befintliga posten om du vill redigera eller komplettera uppgifter. Synonymer: uppa (vardagligt uploada (anglicism antonymer: ladda ned / ladda ner Översättningar redigera, hämtad från " "). Alla www och @ adresser som finns i publikationen blir automatiskt klickbara. Ladda ner så här: På Dramawebbens hemsida väljer du högst upp om de vill söka bland pjäser eller författare. Tänk på att ange den institution/avdelning som författaren tillhörde vid tiden för publiceringen, dvs. När du har laddat ned boken så är den din och du får behålla den så länge du vill. Välj i första hand att importera en referens som du har sparat ner från en databas eller tidskriftswebbplats. När du gjort ditt val kommer du till en sida med information om det drama du vill ladda ner.

DiVA (Digitala Vetenskapliga Arkivet) är Uppsala universitets databas för digital publicering och registrering av publikationer som producerats av forskare, lärare och studenter. Fria e-böcker är böcker som inte längre omfattas av upphovsrätten. Det är sedan upp till forskaren eller dennes institution att kontrollera att rätt enhet är angiven (för TekNat anges forskningsprogram eftersom vi inte alltid har tillgång till fullständig information.

Se instruktioner i lathunden. Många väljer att addera länkar till ex en webbshop eller en beställningssida. Material publicerat inom Uppsala universitet kan du vanligtvis ladda upp i DiVA, om inget särskilt avtal som förbjuder detta har skrivits.

Körkortsprov uppsala öppettider
Edge dance center uppsala
Messob afrikansk restaurang uppsala

Importera referens, ska du registrera en ny publikation? Ladda ner så här: På Project Gutenbergs hemsida söker du i övre vänstra hörnet på den författare eller den bok som du vill ladda ned. Kontakta DiVA Helpdesk om du behöver ändra i poster som du inte kommer. Vid frågor om årsredovisningen, bibliometri och utvärdering helgonavägen 5 lund kontaktal Leif Eriksson vid planeringsavdelningen. Ladda ner så här: På Litteraturbankens hemsida klickar du på "Epub-filer" i menyn på vänster sida. Doktorsavhandlingar, licentiatavhandlingar och studentuppsatser granskas innan de publiceras i DiVA. Här hittar du gratis e-böcker på bland annat arabiska, ryska och urdu. Gränssnittet visar både titel/rubrik på sidor som text i en lista och genom miniatyrbilder. Organisationstillhörigheten skall vara densamma som den som anges i publikationen.


Sitemap