Hälsa på campus umeå universitet


hälsa på campus umeå universitet

Vi utgår från "livskompassen" som används inom den psykologiska inriktningen ACT. Hitta runt i odlingslott lunds kommun Umeå på cykelsadeln med en modern orienteringskarta som hjälp.

Arbetar som fysioterapeut på "Funktion och Prestation" och håller regelbundet kurser och föreläsningar kopplat till styrketräning. Du kan även själv initiera till ett samtal med din chef eller ta kontakt med företagshälsovården om du upplever en begynnande ohälsa. Massageworkshop av och med fysioterapeutstudenter Lokal: 201d och 201e i Samhällsvetarhuset Lär dig grunderna i klassisk massage!

Marius Sommer, motivation är viktigt för att nå framgång, men vad är egentligen motivation och vad kan man göra för att öka sin motivation? 12:15-12:45, rörelserikedom zita 2 stockholm Hur många bokstäver har du i ditt rörelsealfabet? Hälsa på campus hösten 2017 har temat. Han forskar om skador och lyftteknik. 13:00-14:30 Lars Berglund Lokal: Idrottslabbet Lars Berglund, Med.

Kartor finns i Umeå OKs monter i Lindellhallen den 12 september och på Idrottshögskolans kansli övriga dagar. För dig som vet att träning är viktig för att skapa energi och orka göra allt du vill. Ledare: Anna-Karin Hedin Vid Dammen 13:30-14:30 Löpteknik lär dig springa rätt och lätt Få råd kring din löpning av löpexpert och friidrottstränare Anneli Johansson och fystränare Stefan Sandlund. Föreläsningen riktar sig till DIG, oavsett om du aldrig rör dig eller är i ständig rörelse, till dig som tränar eller aldrig någonsin skulle komma på tanken att träna. Så vi måste fokusera på rätt saker, på rätt sätt. Läs mer om Hälsa på campus och ladda ner prrogrammet. 37 Fri entré: Gym/gruppträning* Umeå Sport Motion Utopia, Navet, Mariehem Hela.


Sitemap