Lunch umeå söndag


lunch umeå söndag

vi bjuda på minnesvärda upplevelser som väver samman det bästa av Umeå och världen under samma tak. Söndag -.00 -.00, aktuellt, ny meny! This Charming Club med Mima som kvällens. En oförglömlig kväll med den bästa Popmusiken. Se alla öppettider detaljer, frukost, måndag, söndag.00 -.00. Ta med din bästis, pappa eller tinderdejt till Gotthards för ett glas! I Polen tvingas Wiktor och Zula bli en del av Sovjets propagandamaskin, när de ser chansen att fly till Paris fattar de beslut som kommer att forma göteborg utomhusbutiken bådas liv.

Lunch - Orangeriet Boule Bistrolunch umeå söndag

Lördag.00 -.00, afternoon tea.00 -.00, middag. Fina erbjudande på mat både på Gotthards krog och Kulturbageriet. 17 gröna lund spanska november Lördagsfest Är lördag bästa dagen i veckan? En plats naturligt präglad av internationella influenser från världens alla hamnstäder har en sympatisk utgångspunkt. Smaka på väven där vi alla bjuder till dans på vårt innertorg med smaker från alla världens hörn. Lördagar 12:00-15:00, läckra smårätter i form av pintxos med influenser från hela medelhavet att avnjuta som de är eller varför inte till ett parti boule? Allt spel ingår i priset (ej mångkampen). Detta Dj-kollektiv som hyllar 80-talet. Boka bord via telefon. Allt kan spelas och allt kommer att spelas.

00.00, torsdag.00-.00. Fredag 07.00 -.00, lördag 07.00 -.00, söndag.00 -.00. Varmt välkommen till Gotthards Krog, en hemmahamn för Umeåbor såväl som för gäster från när fjärran!


Sitemap