Länstrafiken örebro till hällefors


länstrafiken örebro till hällefors

hållplatssida för mer information om hållplatsen i sig. Vid större hållplatser som Resecentrum Örebro finns det utökade normaltid. Maximalt gångavstånd Är det gångavstånd som du vill ha till/från hållplatser och också vid byteshållplatser. Välkomna att kontakta oss! Vi finns till för företag, föreningar, uppsala maskin och fritid klubbar och privatpersoner som planerar att resa. Då får du upp en ruta med flera val plus information om hållplatsen: I den ruta du får upp när du klickar på en hållplats så står hållplatsens namn överst. Snabb restid eller färre byten.

länstrafiken örebro till hällefors

Ehns Busstrafik AB i Olshammar har lång och stor erfarenhet av bussresor. Väljer du att klicka på Från/Till så markeras hållplatsen och du får upp ytterligare valmöjligheter: Genom att klicka på Sök resa får du upp vald hållplats som följer med tillbaka till reseplaneraren. Du har möjlighet att söka fram enskilda hållplatsers avgångstider genom valet Hållplatstider i reseplaneraren. . Då visas hela den aktuella avgångstidens linjesträckning med hållplatser. Vårt mål är att er resa med oss, skall ge en positiv upplevelse med trevliga minnen. Karta via reseplaneraren, du kan välja att klicka på Karta för att se var hållplatserna finns på en karta. Om du inte skriver i ett hållplatsnamn och klickar på Karta hamnar du på kartan utan förmarkerad hållplats. Där finns mer information knuten till att resa med oss. Visa nummer, box Örebro 5, läs mer 4 (1). Genom att skriva in en hållplats och söka fram den visas den närmaste avgångarna från den sökta hållplatsen.

Sökresultat, efter genomförd sökning visas möjliga avgångstider. . Det finns möjlighet att välja fler sökalternativ för att justera sökningen så att den bättre passar dina önskemål.


Sitemap