Försörjningsstöd stockholm kungsholmen


försörjningsstöd stockholm kungsholmen

om inte hela sortimentet är vintage eller har en klar miljöstämpel menar ägaren på att hållbarhet är med i tankarna, och att även en hög kvalitet - dvs. 43 (Kungsholmen kläd vintagebutik med både coolhet charm. "Varumärket är aldrig viktigare än produkten" skriver de på sin hemsida, vilket talar för samma sak. Utbudet består av noggrannt utvalda produkter, både vad gäller kvalitet som hållbarhetstänk. Det märks att det finns en vision; att den egna personalen ska må bra till en rättvis produktion.

Försörjningsstöd stockholm kungsholmen
försörjningsstöd stockholm kungsholmenförsörjningsstöd stockholm kungsholmen

Bromma stadsdelsf rvaltning Bes ksadress: Gustavslundsv gen 151 G Postadress: Box 15017, 167 15 Bromma E-post: [email protected] stockholm.se Telefon v xel:. Det finns gott om vintagebutiker. Stockholm och nya ploppar upp som svampar ur jorden.

Mytaxi stockholm arlanda
Järnforsen bäddsoffor stockholm
Cosmonova stockholm åldersgräns

Utbudet består av en mix från kitshiga herrskjortor till gamla skolplancher. Det märks att det finns en klar plan över hela interiören och för att vara en butik som rymmer så mycket känns det avskalat och lättöverskådligt. Framför mig står ett bord med smått och gott för den den trendige, på sidan av en rekonstruerad skateboard till en stol och på hyllan ovanför finner jag inpirerande böcker om allt från skägg till klassiska karamellrecept. Ägaren menar på att de inte är hundraprocentigt där ännu, men de jobbar framåt med ett kritiskt öga. Det finns alltid mer att göra och som medveten konsument skulle jag gärna se ännu mer av det schyst producerade och mindre av annat såklart. Kläder och prylar gjorda med omsorg, även - kan kopplas till hållbarhet. När jag kliver in i butiken är första känslan en svalhet och ett lugn, med en skön soulig bakgrundmusik, mjuk belysning lugn personal bygger det upp en väl balanserad atmosfär. En butik att rekommendera för den som vill handla kläder eller inredning med omsorg och inte har ont av att det kan kosta lite mer.

Festvåning stockholms länstrafik, Amerikansk tarmsköljning stockholm, Stadsbiblioteket stockholm logga in, Bussresa till stockholm med hotell,


Sitemap