Omega ekonomi stockholm ab


omega ekonomi stockholm ab

årsredovisning och deklaration är en del av det vi kan hjälpa dig med. Vi arbetar med taxi barcelona aeropuerto sitges digitala hjälpmedel för att så mycket som möjligt av din redovisning ska kunna sparas digitalt med bilder på tex leverantörsfakturor och kvitton. Industry: 69, legal and accounting activities, accounting and bookkeeping (69201 accounting (47). Mitt namn är Joakim Berglund och jag äger och driver företaget. Employees, other employees, ledamotBo Lennart Sjöberg, suppleantTeodor Erik Lennart Sjöberg. I hela mitt yrkesliv har jag arbetat med bokföring och övrig ekonomi i Stockholm och jag trivs mycket bra i min bransch.

Heltäckande redovisningsbyrå i, stockholm, omega, ekonomi Stockholm, aB - Company Information - Vainu

Financials, main numbers, financial statements, revenue.8m.1, employee count. Det finns alltid saker som kan bli bättre! Välkommen till Joakim Berglund Ekonombyrå jag kontrollerar din ekonomi i Stockholm! Välkommen att kontakta oss! Att vidareutbilda mig inom lagar och regler är en självklarhet och jag ser till att vara ständigt uppdaterad inom redovisning, skatt och juridik. För dig med en egen ekonomifunktion kan en kvalificerad redovisningskonsult fungera som ett bollplank som kan hjälpa till med avstämningar och bokslut. Arbetet utförs gärna på plats på ditt företag då vi tycker att det är ett bra sätt att lära känna ditt företag, alternativt så tar vi in din redovisning till oss. Vårt kontor hittar du i centrala Stockholm.

Frukost och brunch stockholm
Djurgården Stockholms museum
Hinderbanelopp stockholm september 2018
Museer stockholm öppettider påsk


Sitemap