Engelbrekt golvet helsingborg rån


engelbrekt golvet helsingborg rån

sig in på företaget med hjälp av en hjullastare. Gärningsmännen och medhjälpare har använt sig av detta som en avledningsmanöver, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral. Bilden är från ett tidigare rån mot samma butik, förra sommaren.

Rån i Helsingborg rånarna utförde avledningsmanöver motengelbrekt golvet helsingborg rån

Ta lastbilskort helsingborg
Hus salu helsingborg

Sedan åkte sidodörren upp och en maskerad person kastade ut fotanglarna mitt framför oss och körde vidare. Polisen vill dock inte kommentera uppgifterna om kläderna. Först går männen lugnt in i butiken och småpratar med de två personer som jobbar i affären, därefter drar den ene upp en pistol och riktar den mot kvinnan som jobbar i butiken. Två personer kommer in i affären. Gjorde en u-sväng utanför polishuset, ett annat vittne åt lunch precis vid polishuset när en vit skåpbil plötsligt gjorde en u-sväng precis framför dem. LÆS OGSÅ: helsingborg: Väpnat rån mot Lidl /topnews torsdag. Tingsrätten dömer mannen som hotat med pistol till två års fängelse för rån, grovt olaga tvång, tillgrepp av fortskaffningsmedel och övergrepp i rättssak.

Enligt initiala uppgifter är det ett väpnat rån, det har synts både gevär och pistol. De försvinner sedan från platsen på två mopeder. De har kastat ut fotanglar och rökutvecklare utanför polisstationen, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral.

Tura helsingborg helsingör tidtabell, Resa helsingborg stockholm, Lägenhetsbyte helsingborg,


Sitemap