Kampsport uppsala


kampsport uppsala

gärna med er en kompis också om ni vet någon som vill prova. Jag känner inte samma prestationspress som jag gjorde förut, så jag kan slappna av på ett helt annat sätt nu och bara göra mitt jobb. För cramo uppsala öppettider mer information klicka här. Under tiden har vi sommartider, se vår Facebook sida. Städdag HT 2017, vi var rekordmånga på höstens andra städdag.

Terminsstart VT 2016 - Snart drar terminen igång igen! Välkomna till Kraftverket, vi bedriver kampsport av olika slag och finns i Uppsala på Hildur Ottelins väg. Ni kan även lyssna på en intervju i radio, hoppa till ca 2h10min. Omdöme, välj produkter som andra Decathlonkunder tycker om! (Stora ingången på framsidan vid skolgården, samma hus) Detta innebär att höstermien förskjuts från den 27 aug med förhoppningsvis ( endast 1 vecka till måndagen 3 september, gäller ej längre) två veckor till måndagen den 10 sepember. Vi håller för närvarande på att skaffa helt nya mattor samt att vi har fått en ersättningslokal på Hildur Ottelinsgatan. Nu erbjuder Decathlon FRI frakt till postombud!

Hedin biva uppsala, Bilbesiktning stålgatan uppsala,

Jag gjorde väldigt få misstag idag och det märks på resultatet. Man tog i in i det sista fast man var helt slut. Ännu en gång har vår egen Jennie tagit medalj i en stor internationell tävling, Paris Open JuJitsu Grand Slam. Vi erbjuder sport ju-jutsu (SJJ) för barn, ungdom och vuxna samt MMA, SW, Thai och BJJ för vuxna. . Stort grattis fårn alla i Kraftverket. Efter graderingen är det planerad korvgrillning hos David. Mer info om detta senare. VM-brons för vår egen Jennie Brolin! 18:00 nybörjare (som ska gradera till 10 kyu) 10/12. Publicerat av Eva Hedman på Gradering 30/5 vt 2015 sportjujutsu Ett stort grattis till alla våra kämpar som tränat under våren! :D. Kontakt, unterstützung Bestellung: Servicetelefon: 49 (0) (Deutschland Festnetz bürozeiten: Montag bis Freitag 08:00 bis 15:30 Uhr, shop Service.


Sitemap