Apotekstekniker distans uppsala


apotekstekniker distans uppsala

Använd filtret till vänster för att avgränsa din sökning. Arbetsuppgifter, apoteksteknikerna är specialister på receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter och kan ha många olika arbetsuppgifter: rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel och så kallade OTC-produkter agerar rådgivare för kunder när det gäller inköp av receptfria läkemedel av olika slag ge råd om produkter och användning. Du kan hitta relevant utbildning till Apotekstekniker på Søk Utdanning. Genom att klicka på "Läs recension" kan se vilka villkor och förmåner de 3 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som apotekstekniker. Välj 6 st utbildningar som du vill jämföra. För närvarande finns det 3 fackförbund som du kan bli medlem i som apotekstekniker. Journalistik och information, juridik, kultur, media och design, miljövård och miljöskydd. OK, rekommenderas, som apotekstekniker har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför.

Apotekstekniker - Utbildning Yrke Utbildningssidan - Utbildningssidanapotekstekniker distans uppsala

Stäng, välj utbildningsområde, alla områden, alla områden, bygg, anläggning och fastighet. Även läkemedel för djur finns i apotekens receptfria sortiment och därmed faller också de produkterna inom apoteksteknikerns område. Frågor på studievägledningen relaterad till apotekstekniker. Vi använder cookies för att ska fungera så bra som möjligt. På Sveriges Farmaceuter kan du läsa mer om de olika yrkena.

Konkurrens, låg innebär goda möjligheter att få jobb, hög innebär att det är svårt att hitta jobb inom yrket. Apotekstekniker kan även arbeta inom läkemedelsindustrin. Myndigheten för yrkeshögskolan står bakom. Arbetsuppgifterna handlar då om övervakning, kontroll och kvalitetssäkring av produktionen. Vill du spara sidan eller dela sidan med en vän gör du det till höger om denna text. Skillnad mot liknande yrken, farmakologer arbetar närmre läkemedelsbranschen med att planera tester, arbeta med kliniska prover och ofta leda arbetet i att testa och hitta nya läkemedel.

Mogendans uppsala
Elite hotell uppsala brunch
Restaurang plock uppsala
Anna belin uppsala död


Sitemap