Buss från stockholm till köpenhamn


buss från stockholm till köpenhamn

har olika bonuskort för dig som reser ofta - på så sätt blir det billigare. Danmarks huvudstad är så mycket mer än pølse, wienerbröd och Tivoli - staden har flera gånger blivit utsedd till världens bästa stad att. 05:075h 32m10:39 KöpenhamnStockholm mån 26 nov. För den som är intresserad av antika samlingar kan man smyga iväg från myllret in i vackra oasen Glypoteket. Man kan också göra som lokalbefolkningen; köpa en öl från en närliggande butik och vila fötterna på kajen. Stockholm Cityterminalen, Terminalslingan 1 - Stockholm, Gare D'autobus Stockholm eller Östra Järnvägsgatan. Öresundståg kan i dagsläget tyvärr inte erbjuda wi-fi men de har förstärkt mobiltäckningen på alla sina tåg för att du ska kunna surfa via ditt eget mobilnät.

Bussbolag på denna rutt, bussbolag i Danmark: Eurolines, Isilines, FlixBus, RegioJet, Eurolines Germany, Sinbad-Interbus, Sindbad Eurobus, om bussresande. Självklart kan du även köpa dricka och fika. Finns det rabatter på tågresan? Från kilometertal av vackra naturliga landskap till imponerande vyer skapade av människor du kommer helt säkert att ha en visuell njutning på din bussresa mellan Uddevalla och Köpenhamn.

I området ligger också många små och mysiga antikaffärer där du kan göra riktiga fynd. Det moderna Köpenhamn samlas över grytorna i den nya tidens restauranger. Att ta bussen leder till de minsta koldioxidutsläppen jämfört med andra transportsätt. Det är en inomhusmarknad för mat som erbjuder fast food från olika delar av världen. Är du tidigt uppe och går omkring i denna del kan du än idag se slaktarna stycka djuren inför dagens matlagning. I Köpenhamn hittar du trevlig shopping, levande kultur och ett sjudande nattliv. Hur ofta avgår ett tåg från Stockholm till Köpenhamn? De flesta känner till Strøget och Den lille havfruen men här kommer lite mer okända tips som du inte får missa när du kommer med tåget från Stockholm till Köpenhamn. Om du är ute efter en något billigare prisklass, ska du bege dig till Vesterbro eller Nørrebro. Kvarteret Kødebyen är också att rekommendera. Är sällskapsdjur välkomna på tåg mellan Stockholm och Köpenhamn? 13:476h 28m20:15 KöpenhamnStockholm sön 25 nov.


Sitemap