Frisör uppsala söndagsöppet


frisör uppsala söndagsöppet

vet att man kommer klippas av ett fullblodsproffs. Vi är en professionell salong i Uppsala som kan det mesta inom hår klippning, färgning, styling, extensions, håruppsättningar, permanent och mycket mer! Friday 10:00 18:00, saturday Today 10:00 14:00, sunday, day off, located nearby. Previous, the next, bangårdsgatan 1B, 753 20 Uppsala, Sweden Address. Är mycket nöjd med deras tjänster och hur de bemöter sina kunder. Hos oss är du i säkra händer. Gör som jag och gå till Frans! Vi vill vara en förebild för övriga branschen när det kommer till yrkesskicklighet och kvalité. Hår Styling, bosses en frisör i Uppsala. Som en ledande frisör i Uppsala försöker vi hela tiden göra det så behagligt för våra kunder som möjligt.

Monday 10:00 18:00, tuesday 10:00 18:00, wednesday 10:00 18:00, thursday 10:00 18:00. På frans har jag hittat frisörer som jag litar på och blir inspirerad. De har ett proffsigt sätt att hjälpa till att styla och göra makeup på modeller vid visningar där vi delar samma strävan efter att plocka in trender och influenser till Uppsala. . Läs mer om oss, bosses är en perfekt samarbetspartner! För en äkta Uppsalabo är Bosses ett lika naturligt riktmärke som Domkyrkan och Carolina Rediviva. Det ska synas att vi lägger ner vår själ i det vi gör oavsett om du vill ha en tidlös frisyr eller följa den senaste trenden. Oavsett vilken typ av behandling du önskar kan du känna dig trygg i våra licensierade frisörers säkra händer. Härligt, lugn atmosfär och kunnig personal som verkligen är serviceminded - det uppskattar jag som jobbar med service dagligen.

Bosses Hår och styling räknas till en av landets anrikaste salonger. Stil Frisör Uppsala, Uppsala, Uppsala County, Sweden Stil Frisör opening hours Stil Frisör address Stil Frisör phone Stil Frisör photo Spa Hair Salon Beauty Salon Nail Salon. Frans har hjälpt mig att hitta min stil, ser mig och mitt hår och ger mig inspiration och tips om hur jag ska sköta håret! Instagram, följ oss, följ oss. Hår vår passion sedan 1890, bosses Hår och Styling är en frisör i Uppsala som i över 100 år gjort Uppsalaborna snygga för alla typer av sammanhang. På bosses blir jag alltid väl omhändertagen. De har en fantastisk passion för hår och stil och ger mig alltid en avkopplande, skön stund i deras härliga salongsmiljö. Alla frisörer hos oss är utbildade och kan visa upp gesäll- eller mästarbrev.

Kurslitteratur t3 juristprogrammet i uppsala
Ghost rider uppsala kör hd

Det smidigaste sättet att boka en tid hos frans är att göra det via vår hemsida mobilen, datorn eller surfplattan fungerar lika bra. På instagram, följ oss, följ oss. Skulle du ha vägarna förbi salongen går det även utmärkt att smita in och få en överblick på vilka tider som är lediga i vår lättnavigerade boknings-Ipad i salongen. Du är bara ett enkelt knapptryck ifrån din nästa klippning. Frigör lite tid och unna dig en lugn stund i lyx i våra härliga salongslokaler på Torngatan i Uppsala. Här får du inte enbart en behandling av absoluta toppklass utan även en stunds välbehövlig avkoppling. Se alla behandlingar, frans din frisör i Uppsala, välkommen till frans hår och stil! Boka tid online eller via vår Ipad på plats.

Frisör art, uppsala, allt för ditt hår Frisör i, uppsala, frisörsalong Frisör i, uppsala, avansklipp - En frisörsalong med anor


Sitemap