Brottning göteborg 2018


brottning göteborg 2018

silver i Vättercupen och bör kunna konkurrera om guldet. Glöm inte bort att tävlingen arrangeras i Geråshallen! För alla inblandade skulle det vara bra om ni som tänkt delta i år skickar in era anmälningar så snart som möjligt. Bronsmedalj i UWW-tävlingen Refik Mimicevic efter 3 vinster och en förlust. En framskjuten placering för henne kan ge viktiga poäng för GSK i kampen om lagpriset. Emil är seedad tvåa i 67 kg och Miru slog den andraseedade i 60 kg på teknisk överlägsenhet senast de möttes. Om vi börjar med det sportsliga. Referat: Trots ett flertal skador och en trupp som satsar på JSM nästa vecka så lyckades öis skrapa ihop 16 deltagare till amp.

LAS-brottaren Ida Boxe nådde sin hittills största framgång när hon slutade på andra plats i stortävlingen Soft Touch Open. Efter en strålande match i återkvalet hade Khalid tagit sig till bronsmatch på sitt första VM någonsin oavsett kategori. Efter en stark inledning och en 1-0-ledning orkade Khalid inte hela vägen mot turken Cengiz och förlora till sist med 1-5.

Välkomna Örgryte IS Brottning, Friidrott, Fotboll, Bowling ÖIS är ett idrottssällskap i Göteborg med sektioner för fotboll, bowling, brottning samt friidrott. Rating is available when the video has been rented. Redan 2014 som explosion uppsala 16 oktober juniorer delade grabbarna på platsen då Berg åkte på J-EM och Sandahl på J-VM. Julen närmar sig med stormsteg. Damer 53 kg: Förra årets vinnare, Fredrika Pettersson skadade sig olyckligt under Vättercupen i början av januari och missar.

Brottning göteborg 2018
brottning göteborg 2018

Billiga tåg till stockholm från göteborg
Skattekontor 2 göteborg
Parkour göteborg utomhus
Weekend shop göteborg


Sitemap