Aftonbladet nyheter lund


aftonbladet nyheter lund

person med judisk bakgrund i Lund av ett brandattentat mot sin bostad. Polisen utreder nu om det finns kopplingar mellan händelserna. När en sådan här sak händer så blossar den här känslan upp igen och den blir mer påtaglig. Det pågår även en intensiv verksamhet att förneka Förintelsen, samtidigt finns det snart knappt några Förintelsevittnen kvar i livet. På filmer från platsen syns hur mannen går mot räddningstjänstens personal och skriker: Vad fan håller ni på med. Det har försvårat räddningstjänstens arbete ganska rejält. Lundaspexarna tar sig an de danska grannarna lund I höstens nyskrivna föreställning tar sig Lundaspexarna sig varken långt geografiskt eller tidsmässigt. Alice Bah Kuhnke (MP kultur- och demokratiminister fördömde brandattacken i Lund. Det är skrämmande och obehagligt, säger han. Foto: Johan Nilsson/TT, samling vid domkyrkan.

Vi uppmanar till tålamod, säger Magnus Andersson. LÄS ocksÅ, brand i radhus i Lund flera evakuerade. Driftchef för spårvägen, lund Nettbuss som ska sköta driften av den kommande spårvägen har nu utsett en chef för verksamheten. Händelser som dessa har fått svenska judar att fråga sig om det nu börjar bli dags att flytta från Sverige, enligt Sieradzki. Man hade narkotika på sig. Störningen drabbar Öresundståg mellan, malmö och Helsingborg, som ställs in, liksom regionala pågatåg på sträckan.

Personen har tidigare utsatts för trakasserier och hot med antisemitiska förtecken. Räddningstjänsten var på plats före polisen och kunde på grund av mannen inte börja släcka branden. Varför brinner det 2018? Manifestation vid domkyrkan, i en debattartikel nyligen lyfte han frågan om det svenska samhällets skydd. Båda personerna björn borg boxer alternatief har tidigare blivit utsatta för trakasserier och antisemitiska hot, enligt polisen, som vid flera tillfällen haft deras bostäder under bevakning.


Sitemap