Det luktar kattpiss i uppsala


det luktar kattpiss i uppsala

att lukta som av kattpiss från Sakab. Magnus Skyttberg, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral, säger att man fått många samtal från orolig allmänhet. Jag fattar ingenting, det här är ju nästan en fråga för arkiv X! Folk undrar om det kan vara något utsläpp. LÄS MER: Det här kan förklara lukten i Uppland. Bor i Skyttorp och brukar känna lukten där ibland. Han är en av flera taxi stockholm pris som under tidig lördagskväll hört av sig till NA om stanken.

Det som luktar är inte alls farligt, men våra näsor är väldigt känsliga för den här typen av lukt, säger Hanna Eriksen. Tack för alla förslag i allafall, det är ju en del man kan kolla och vara uppmärksam på om det blir likadant i framtiden. Snutti: jag är inte gravid, var hos gyn för en tid sedan och då tog de rutinmässigt ett gravtest som var negativt, men det konstiga är att jag faktiskt har fått mycket bättre luktsinne på sista tiden, speciellt när det gäller äcklelukter, vet inte vad. Mirakulöst så slutade det bara helt plötsligt att lukta, och lukten har inte kommit tillbaka än heller.

Hotell centralstation uppsala brunch, X ändra uppsala, Selma city spa uppsala öppettider,

Det är råterpentinet som luktar illa, meddelar Sakabs miljöchef Hanna Eriksen när undersökte var stanken kommer ifrån. Vid 17-tiden fortsatte tipstelefonen att gå varm på UNT. Rachel Stenback i Ulleråker skriver att hon märkte den "otroligt äckliga lukten när vi hämtade dottern på skolan. Nu har vi stängt fönstern och tänt doftljus för att få bort lukten". Flera läsare uppger också att det luktar "Skutskär" i Uppsala. Xite: Har ingen basilika, men tack för att jag fick veta att det kan vara orsaken till äcklig lukt. Det luktade ovanligt illa i centrala Uppsala och på flera håll i länet på fredagseftermiddagen. . Då får vi ytterligare en leverans av råterpentin, säger Hanna Eriksen. Tean: Jag hittade ingtenting! En läsare skriver: "Det luktar Skutskär. Doften kommer från comhem helsingborg oss.

UNT fick in en rad med vittnesm.
P fredagen spreds en stark lukt i Uppsala och Uppland som vissa beskrev som kattpiss och surstr mming.
Svaret var ett utsl pp fr n pappersbruket.
Runt om i sociala medier g r det att l sa om den minst sagt tveksamma od r som spridit sig ver.


Sitemap