Veterinär lön 2018


veterinär lön 2018

merkostnad (utöver privat kostnad) pga. Mycket trevlig, social ung kille med mycket bus mc-körkort-intensiva lund och spring i benen, Även Pontus är innekatt men är van att få vara på innätad balkong, självklart skulle han trivas med att få vara utekatt också. Han är en pratglad herre så som alla bengaler och hänger gärna med både i trädgården och på promenader. Vill du ge denna katt ett nytt hem - hör av dig! Hon är otroligt social, pratsam, kelig och en helt utomordentlig jägarinna.

Hon är pigg och lekfull och behöver en hel del stimulans. Ena sekunden busar de med varandra så man nästan tror att mänskliga rättigheter lunds universitet praktik de är osams (men de har aldrig någonsin skadat varandra) och andra sekunden ligger de i sängen och gosar och turas om att tvätta varandra på huvudet. Gillar inte att bli buren. Kravet som sagt är att hon får tillgång till utevistelse dagligen, då det är anledningen till att vi inte kan ha kvar henne. De är vana innekatter så jag vill att de ska fortsätta vara det. Så fort hon får tillfälle så kryper hon upp i knät och spinner. Frida, En hankatt på 7 månader sökerr nytt hem, han älskar att mysa. Hon är inte van med andra djur. Uppvuxen på landet, rumsren.

Hon är väldigt snäll och social, lite försiktig i början innan hon vänjer sig vid nytt folk bara. Troligen ca 6 månader gammal. Antingen om det finns någon som kan tänka sig att ta hand om honom över sommaren tills jag kommer tillbaka från Spanien eller kan tänka sig att stå för ett permanent hem för vår lille prins.


Sitemap