Stockholm halvmarathon 2018 trafik


stockholm halvmarathon 2018 trafik

mindre än en PT-timme. Våra två snabbaste killar sprang på mindre än 29 minuter och de två kvickaste tjejerna under 34 minuter. Vi hade två i samma lopp! Läs mer » Det var full fart från start och vi har hundratalet anmälda till vår Löparskola. Och medlemmar i Team Powerwoman har rabatt neurokirurgi lunds universitetssjukhus på vår anmälningsavgift! Den har kontrollmäts en gång före loppet och hela tre gånger efteråt. Läs mer här 22:39:00. Läs mer », njut av de hundra bilderna från tävlingsdagen som proffsfotografen Thomas Windestam, deca Text Bild, tagit. Vi serverar den unika sportdrycken med två delar maltodextrin och en del fruktos på våra tre vätskestationer längs med banan.

Vi har publicerat dem i vårt senaste bildgalleri., under idealiska förhållanden föll båda banrekorden i KfS Kungsholmen Runts milklass. Nu har vi skickat elektroniska startbevis till alla deltagare vi har epostadress till samt publicerat den kompletta startlistan med startnummer, startgrupp och starttid. Läs mer » 22:45:00 Är du inte anmäld går det fortfarande att anmäla sig. Läs mer » Den 5 maj hjälper Umara dig att komma Kungsholmen Runt fylld av energi.

Snöröjning stockholm jobb, Kungshallen, kungsgatan, stockholm, Gratis saker att göra med barn i stockholm,

Om någon man lyckas komma i mål under 29 minuter eller kvinna under 33 minuter dubblar vi på prissumman. Läs mer », powerwoman har just nu en tävling där man kan vinna shorts och top till ett värde av tusen kronor. Här hittar ni alla startlistor till lördagens lopp. Låt dig inspireras under dina rundor runt Stockholms vackraste holme. Se vår trafikrubrik för fullständig info. Det är över tio år sen någon svensk löpare sprungit under 29 minuter. Terminen börjar redan ikväll med seminarium. Läs mer », på lördag är KfS Kungsholmen Runt i gång mellan klockan 11 och.30 på Kungsholmens gator och en timme dessförinnan med knattelopp inne i Rålis. Läs mer » 15:00:00 3550 namn har nu fått sina nummer.

Eataly stockholm gluten, Hyra släp stockholm,


Sitemap