Jakob nilsgatan Malmö


jakob nilsgatan Malmö

meget glad for i flere år, men ønskede efterhånden en lidt mindre og lidt lettere harmonika, så Clavs fandt BBen til mig, og da han fik sat to rygremme på, fordi du er så tynd, som min spillelærer siger, var succesen. Måske er hun lidt døv, for jeg er jo bare en glad nybegynder, og det lyder jo sommetider ganske forskrækkeligt, når jeg øver, men det går fremad, siger min søde spillelærer, Addis Toft Christiansen. Det er altid en fornøjelse at besøge dig og Carlo og vuffen, især når den bliver så sur på manglende opmærksomhed, at den lægger en lille prut på gulvet, og derefter fornærmet trækker sig tilbage til baglokalet. Og så har den en vidunderlig lyd, min. Hvor det dog betyder meget at få professionel bistand til at købe og tilpasse en harmonika. Hvad kan man så forlange mere. Jytte Thoudahl, her sidder jeg med min splinternye darling BB, afløseren af en Bugari, som afløste den første jeg havde, en Parott, som min mand en dag kom hjem med til mig da jeg var 60 år og sagde, at nu gad han ikke høre. Kærlig hilsen til jer alle tre.

jakob nilsgatan Malmö

Og noget naturtalent er jeg langt fra, og jeg har været mægtig længe om at komme til, hvor jeg er nu, men jeg synes, det er sjovt at spille harmonika, er blevet undervist i snart syv år, og naboerne har da aldrig klaget. Parotten blev dog hurtigt afløst af Bugarien, da jeg fandt ud af, at jeg kunne lide at spille harmonika. Han har siden sagt, at da han vidste, jeg var så stædig, var han sikker på, at jeg nok skulle få det lært. Det har i hvert fald betydet meget for mig nybegynder, at harmonikaen sidder, som den skal, og også at størrelsen på harmonikaen passer til mig. Det har jeg grinet meget. Så thank you DER - nå nej - thank you Clavs, for en fantastisk god behandling på Italiensvej, både ved køb og salg.

Jakob nilsgatan Malmö
jakob nilsgatan Malmö


Sitemap