Okq8 uppsala säby


okq8 uppsala säby

vara en ung katt av storleken och tänderna att döma. Bakom LOs beslut ligger svårigheten att få till förbättringar för medlemmarna. Är det din katt eller vet du något om den, kontakta Föreningen Samvetet på telefon eller via e-post till Föreningen Samvetet Vit okastrerad hankatt med ljusbrun teckning omhändertagen hösten 2009 på Bellmansgatan. Har sökt i kattregister men har inte hitta någon ägare. Uppdaterad Katten försvann från området i slutet av oktober och har inte setts till sedan dess. Vi ger den mat och skydd nu i den värsta kylan men kan inte ta hand om den permanent. Hon är anmäld som upphittad hos polisen. Ring så berättar jag mer! Är det din katt eller vet du något om honom hör gärna av dig. Hon är märkt i örat men inget chip. Den är reserverad men mycket vänlig och snäll när man får kontakt.

Thomas Hullberg, En okastrerad birma hane har vi hittat i skogarna vid Åloppe, Bälinge. Vi sponsrar Samvetet kontinuerligt, har du hittat en katt? Åsa, Åsa Myrbeck, Denna kisse håller till på vår baksida i Sunnersta. Fyra ungar föddes 19-20 november, varav två lever.

okq8 uppsala säby

Skatteverket uppsala personbevis, Saxofon lektioner uppsala,

Mellan 19e och 30e juni såg vi inte till honom, men nu är han här igen sedan i söndags (30e juni). Någon som känner igen beskrivningen? Vet ej om det är en hane eller en hona. Agneta Damberg, Nästan helsvart (några spridda vita strån på bröstet) yngre (kanske 1-2 år) okastrerad hankatt hälsade på på vår uteplats. Har varit i området i ca 1 månad. Den har troligt vis ett hem och saknar nog sina familjemedlemmar. Pälsen är halvlång och svansen borstig. Den behöver få hjälp o bli omhändertagen. Haltar lite på höger rit här några dagar i Skeberga, Stavby. I Rångsta, mellan Björklinge och Viksta, finns två okända katter.

Lilla jinder uppsala
Lst uppsala
Aleris handkirurgi uppsala


Sitemap