Sopkärlstvätt helsingborg


sopkärlstvätt helsingborg

i Malmö har för att tydliggöra vårt kvalitets-,miljö och arbetsmiljöarbete valt att arbeta enligt ett väl dokumenterat ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och ohsas 180001:2007. Dåligt rengjorda och illaluktande sopkärl är ingen hit. Vi har byggt ett eget reningsverk för att omhänderta smutsvattnet varje dag. Efter starten februari 2013 med en mobil enhet har utvecklingen gått starkt framåt och idag finns 3 mobila enheter för kärltvätt samt en mindre enhet för soprum. Vi har idag ett trettiotal medarbetare samt lika många serviceenheter som är ute på ständiga uppdrag i Skåne med omnejd. Besöksadress: Gnejsgatan 15C, Helsingborg, postadress: Strömgatan 10, 212 25 Malmö, stockholm. Under 2015 utförde vi ca 60000 kärltvättar och ca 500 soprum varav 22000 tvättar har valt att teckna avtal med oss för kontinuerlig tvätt.

Sopkärlstvätt i Malmö AB - Tvätt av sopkärl och soprum Om Sopkärlstvätt i Malmö AB - Tvätt av sopkärl och soprum

Thaibox helsingborg söder, Fruktservice i helsingborg, Inredningsbutik drottninggatan helsingborg,

Sopkärlstvätt är starkt delaktiga i idrottsvärlden och involverad i MFF nätverk, Svedala IF och Vellinge golfklubb. Men så behöver det inte vara. Rent från golv till tak, vi kan även åta oss en komplett rengöring av soprummet i sig. Postadress: Strömgatan 10, 212 25 Malmö, helsingborg, tfn. Malmö, tfn:, besöksadress: Strömgatan 10, Malmö.

Sanerings Companiet AB startades år 1993 av ägarna Roger Lindström och Fredrik Norman. Kontakta oss för offert. Vi har även en separat bil för tvättning av soprum, utrustad med högtryckstvätt, brännare för att kunna tvätta med varmt vatten samt en vattentank. Besöksadress: Bruttovägen 24 8B, Järfälla, postadress: Strömgatan 10, 212 25 Malmö. Sopkärlen tvättas med specialbyggda lastbilar i ett slutet system där kärlen diskas in utvändigt i 70 gradigt vatten. Välkommen till vår hemsida! Detta görs enklast i samband med sopkärlstvätt när rummet ändå är tomt.

Bengtssons cykelaffär helsingborg
Helsingborg ishockeylag namn usa herr


Sitemap