Sommar i stockholm med barn


sommar i stockholm med barn

finns också en karusell, hoppborg och lekpark. Alternativt guida ditt barn genom att säga till exempel nu bränns det! Dit borde jag också dra med syskonbarnen känner jag Slut på lista för denna gång! Här kan man bland annat delta i workshops, måla i bildverkstan, gå på dansträning, läsa i biblioteket och givetvis se olika teaterföreställningar. Under sommaren kan ni titta på flertalet olika artister som uppträder på scen. Möregatans ände (Södermalm) Parkleken Skånegläntan » Vasaparkens Parklek Lekpark med stora ytor i mitten av Vasaparken, hörnet Dalagatan-Odengatan. Olika rum för olika åldrar. Ta en långpromenad, strosa längsmed vattnet eller upptäck charmiga små gränder, och passa på att ta en fikapaus på vägen. Kostar : entrén för varje barn är 300.

sommar i stockholm med barn

Klättercentret driver Sveriges största klätterverksamhet och finns i både Solna och Telefonplan. På sommaren fylls även deras plaskdamm. Lägg ett eftertraktat föremål i en liten ask, göm denna utomhus och ge barnen en skattkarta. Om du känner för att gå en liten bit, ta dig till Smedsudden och bada lite och lek lite på sandstranden.

Skaldjur stockholm
Radisson blu viking stockholm restaurang
Erbjudande hotell stockholms skärgård spa
Homeopati stockholm odenplan

St Eriksgatan 84 Pantomimteatern » Skyview, Globen En liten tripp i en gondol utanför Globen för hela familjen. Titta och upptäck leksaker och mycket annat som kommer från familjen von Schinkels leksaks och seriesamling. Priser : Allt mellan 2500 kr i veckan och uppåt, beroende på var i landet gården ligger. Vi har besökt Junibacken mitt i juli och då var det väldigt mycket folk! Flertalet olika aktiviteter i parken under olika dagar. Tips, ta med ett lås själva. Grillen tänds umeå kommunfullmäktige mandat en dag i veckan. Exploria, guide, uppdaterad, det finns mycket kul att göra som ung.

Åka båt, gå på museum, klappa djur, rida, bada, gunga och leka.m. Plaska i pölar Ta på er gummistövlar (jodå, ni också, mammor och pappor!) och galonisar och plaska i vattenpölar tillsammans med de små. Skeppen kommer i samarbete med Sjöhistoriska. Besök Lilla Posten på Lör Sön, sortera brev, stämpla, dela ut brev, lämna brev etc.


Sitemap