Thaimassage stockholm karta


thaimassage stockholm karta

gokart inomhus helsingborg masseras på kroppens olika delar. Nu kan ni betala med Swish företag! Bokning görs av via telefon. Buss från Gullmarsplan eller Årstaberg För er som åker kommunalt från Gullmarsplan finns 160 bussen mot Liljeholmen eller Årstaberg. Ni hittar oss i Årsta, Årstavägen. Pedikyr, pedikyr är en kosmetisk behandling, perfekt för trötta fötter, inför sommaren, semesterresan, om du tränar indexmycket eller går och står. Bokning och avboknings regler "Bokning om ni har bokat en tid hos oss behöver ni kommer 10 min före behandlingstid. XX XX XX, snittbetyg:. Manikyr, manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar och är grunden för den naturliga nageln. Den hjälper kroppens muskler att hitta en balans genom den avslappnande massagen.

Avbokning ska ske via telefon senast 2 timmar före er Bokningstid! Om ni kommer med bil så har vi parkering som ligger precis utanför salongen. Vänligen kom i god tid! Luecha thaimassage, prislista, hård Massage.500 kr / timme, hård Massage.700kr / 90min.

Jarus Thaimassage Gärdet Stockholm
Charda Thaimassage Bäst ThaiMassage Stockholm

"Besök vår andra salong" Jarus Thaimassage En liten och mysig salong i Gärdet. Om du går på stan och blir trött i benen är en halvtimmes fotmassage exakt det som behövs för att du skall få tillbaks kraften och energin i benen. #Betalning: Kontant Kreditkort swish företag#. Thaimassage, lite hårdare massageform som får igång din kropp, den utförs med 4D stadsbilden pussel stockholm löst sittande kläder på kroppen och med hjälp av händer, fingrar, fötter, armbågar och knän masserar man med ett fast tryck mot nästan alla kroppsdelar. XX XX XX XX, snittbetyg:. Oljemassage, påminner om thaimassagen men skiljer sig att den är en väldigt mjuk och mycket behaglig massage som som dämpar stressen så man åter kan fokusera på det väsentliga i livet. Luecha Thaiassage är en del av Jarus Thaimassage på Rindögatan 30 nära Gärdet tunnelbana station. Oljemassage.300kr / 30min, oljemassage.400 kr / timme, oljemassage.600kr / 90min. Mvh, luecha Thaimassage, boka tid för din behandling. Bekväma och löst sittande kläder är att föredra. Du behåller kläderna på under massagen, undantaget fötterna som skall vara bara.


Sitemap