Färja stockholm tallinn utan bil


färja stockholm tallinn utan bil

i Estland och upptäcka det vackra landet. Stockholm är förstås även en av världens modernaste städer med trendiga butiker och restauranger i världsklass som förärats flera Michelinstjärnor. Det finns även arrangerade bussresor som går till Estland. Färjorna kan även ta med sig bilar, förutom Linda Lines katamaraner. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren och sedan klicka på sök. Kör man bil ska man naturligtvis även ha med sig sitt körkort. Med andra ord har. Stockholm ; Fotografiska för esteterna, Abba-muséet för de Abbatokiga, Spritmuséet för de stora och Junibacken för de små.färja stockholm tallinn utan bil

Se alla avgångstider och ankomsttider för båtarna.
Färja från, stockholm till, tallinn.
Stockholm Tallinn -rutten går mellan Sverige och Estland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier.
Tallink Silja trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 15 timmar 45 minuter när St Peter Line servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 62 tim 30 min.

Barnvänlig restaurang stockholm söder, Gym i stockholm, Casino Cosmopol stockholm, Club harem 111 23 stockholm,

Man måste alltid ha på sig sitt säkerhetsbälte när man kör bil i Estland. De största bensinkedjorna i Estland är Statoil och Neste. Vad kan man egentligen göra. Det finns färjerutter som går stockholm design week facebook över finska viken mellan Tallinn och Helsingfors. Det finns även höghastighetsfartyg som trafikerar linjen vilket gör att restiden endast blir 1,5 timme.

Färja stockholm tallinn utan bil
färja stockholm tallinn utan bil

Formgivning skola stockholm
Flyg düsseldorf stockholm
Skanska Stockholms flygplats


Sitemap