Villaggio - italiensk restaurang - stockholm östermalm


villaggio - italiensk restaurang - stockholm östermalm

också trancherat ankbröst med inlagda fikon som serveras med getostrisotto med spenat och marsala reduktion. Det är det faktiskt värt, speciellt med tanke på de stora portionerna. Och så var fallet! Lång pasta med scampi, vongole, blåmusslor och vitt vin eller strimlad kalv i gräddig tryffelsås, parmesan, tryffel olja och vitt vin är två av flera alternativ som finns att välja mellan på Villagios meny. Prisnivån är av det lite dyrare slaget men det kan det vara värt någon gång.

Villaggio - italiensk restaurang - stockholm östermalm
villaggio - italiensk restaurang - stockholm östermalm

Parkering nära centralstationen stockholm
Lugn stockholm salong

Vänligen fyll i dina uppgifter Gäster: Datum: Tid: Meny: Ändra Bokningsnummer: Dina kontaktuppgifter Namn: Email: Telefon: Ändra * Obligatoriskt Förnamn * Ange ditt förnamn Efternamn * Ange ditt efternamn Email * Ange en giltig email Telefonnummer * Ange ditt telefonnummer Kom ihåg dina uppgifter för. Mer italienskt än såhär kan det knappast bli. Show original at Villaggio I have eaten lunch many times. Ägarna av restaurangen är familjen Campogiani som du även kan få se skymtar av ibland på lördagarna i Nyhetsmorgon på Tv4. För att besöka denna pärla: Ristorante Piace. Smakade på både jätteräkorna, spaghetti vongole och däckbyte uppsala en risotto och de var så goda allihopa.

Villaggio är en stilren italiensk restaurang med avkopplande rustik miljö. Vi klev av tunnelbanan i karlaplan och började vandra mot karlaplan 6 där Tapasstockholm ligger. Dela en flaska ekologiskt vin och antipasti med vännerna på den gemytliga uteserveringen eller boka bord för en romantisk middag.

Un poco stockholm bakfickan, Pizza stockholm online,


Sitemap