DM Stockholm bordtennis


dM Stockholm bordtennis

naturvetenskapliga linjen. Program DM med DM-driven 9-11 nov. Har arbetat som tränare sedan början på 2016, en fast dag i veckan samt inhopp vid behov och på läger. Med en väldigt hög träningsmängd gick utvecklingen fort och jag fick snabbt upp ögonen för att hjälpa till att lära ut allt jag kan om pingis. Största spelarmerit - junior sm brons i dubbel. Började då som tränare i kfum Kristianstad. Vill ni följa mer om mitt liv och mina åsikter så kan ni läsa dem på /blogg2/. Läs mer, sOC2018 Instagram, följ SOC 2018 på Instagram @soc2018stockholm. Programmet för DM i Brännkyrkahallen 9-11 november är nu klart. Certifierad nivå1-tränare, har gått sisu:s kurser; Plattformen och GTU-1 samt Svenska Bordtennisförbundets Ungdom-1 kurs.

Distriktsmästerskapen (DM) - Stockholms BordtennisförbunddM Stockholm bordtennis

Flera gånger DM mästare i dalarna/värmland. 30 november-driven, inbjudan 30 november-driven i Liljeholmshallen. Pages Liked by This Page, related Pages, hillerød.

Hoppa till sidans innehåll, hem träning / Tränare, benny Nilsson. Läs mer, fler nyheter. Började som assisterande-tränare när jag var 15 år och har sedan dess haft som mål som tränare att förmedla glädje och kunskap med pingisen som verktyg, samt självklart att utveckla nya spelare! Fortfarande aktiv i div 1 för Falun. . Pontus nås på: Linus Pettersson, började spela pingis vid 13 års ålder, i Vik-47. Började spela i IFK Lidköping men startade sedan upp klubben Lidan BTK. Sm ind på siden og like den, så I også i år får nyhederne. Men vad auktoriserad honda verkstad göteborg gör man inte för att uppfostra framtidens lirare?

Läs mer, st Erikscupen, s:t Erikscupen, Tidsprogram för sammandrag 2 den 1-2 dec är nu klart. Jag har spelat pingis i 7 år och har varit tränare i ett. Började spela pingis för ungefär 11 år sen och är idag 22 år gammal. Han har även gått tränarlinjen på Bosön Folkhögskola (Lidingö). DM, ungdom 2018 i jysk Arena i Silkeborg den. I Stockholm har han jobbat som tränare i Ängby SK innan han i Aug-16 började hos Hammarby IF BTF.


Sitemap