Däckverkstad uppsala librobäck


däckverkstad uppsala librobäck

du behöver. Vi säljer däck, fälgar och slangar till. Läs mer om våra tjänster och produkter här nedanför. Och har sedan dess gått vidare i släkten Eklunds ägo i generationer. Läs mer om Librobäcks verksamhetsområde, utvecklingen i Börjetull ligger i linje med översiktsplanens intentioner och det strukturprogram som tagits fram för hela Librobäck. Idag är vi 4 stycken heltidsanställda. Delar av området ligger ovanpå en gammal tipp och ska saneras för att Börjetull ska få en renare markmiljö. I området ska vi skapa plats för cirka nya 1500 bostäder och ytterligare 9000 kvadratmeter för kontor och andra verksamheter. Vi säljer dessutom, bultar, muttrar, låsbult/mutter, ventiler, ventilförlängare, centreringsringar, kranstät, rostlösare och däckpåsar.däckverkstad uppsala librobäck

Minst tv g nger om ret r man tvungen att byta sina.
Men p Uppsala Gummiverkstad utf r vi d ckbyten ret.
Uppsala, l n, uppsala.
F retag; Personer; N tbutiker; d ck d ckverkst der, librob ck gav 3 F retag.
Librob ck D ck AB H lln.

Vi håller din bil rullande! Byggandet kan starta tidigast under 2019 och kommer att pågå i flera etapper under en längre tid. 1990 flyttade vi till nuvarande lokaler på Söderforsgatan i Librobäck. Gatorna i området får separata cykelvägar för att skapa en trygg gatumiljö för alla trafikanter.

Mabi uppsala Arlanda, Hyrbil statoil uppsala, Enköping uppsala 804,

Kommunen utvecklar området tillsammans med Galderma, som är en av de större fastighetsägarna, det kommunala bolaget Industrihus, Uppsala Bostadsförmedling och en byggherregrupp med privata byggbolag. Området får också nya förskolor, en ny stadspark och gröna områden ner mot Fyrisån där vattnet synliggörs på ett bättre sätt än idag. Librobäck, börjetull är en del av Librobäck. Tidplan, detaljplanen var på granskning 2018. . Mer information, margareta Catass, projektledare mark och explotering. Lotta, Håkan, Fredrik och Ehab. Våra kunder finns i Sverige, Japan, Spanien, USA, Island, Finland, Norge mfl. Vi hjälper dig laga punkteringar, byta däck och köpa nya däck när de gamla har slitits. Hos oss kan ni hitta nya begagnade däck, plåtfälgar och tillbehör. Kontakta Uppsala Gummiverkstad idag! Räntefri avbetalning, vi erbjuder även ATV Mopedservice, samt uthyrning och försäljning av Packline takboxar, se gärna vidare under fliken Tjänster vad vi kan stå till tjänst med.


Sitemap