Securitas utbildning stockholm


securitas utbildning stockholm

Våra utbildningar, väktarskolan AB är ett av Länsstyrelsen auktoriserat utbildningsföretag och alla våra utbildningar följer Polismyndighetens föreskrifter och är giltiga hos Sveriges samtliga auktoriserade bevakningsföretag. Nordea Finans, aktuella utbildningar. Annars kan det bli så att andy barclay dödar chucky du står med en väktarutbildning som du betalat själv och sedan inte får något jobb. Våra utbildningar är anpassade så att alla personer oaktat ålder eller kön kan deltaga och genomföra alla utbildningsmomenten.

Rating is available when the video has been rented. Observera att Du måste ha ett giltigt BankID. De flesta av våra kurser och utbildningar kan vi också skräddarsy och anpassa efter din verksamhet. Titta gärna på vår informationsvideo nedan eller klicka på länkarna till vänster om bilden för att läsa mer om våra olika utbildningar.

Grundutbildning för ordningsvakt, förkortad utbildning för ordningsvakter, fortbildning för väktare. Fortbildning för skyddsvakt, utbildning i expanderbar batong, utbildning för bevakningsföreståndare. Visste du att varje dag drabbas fler än 20 personer av hjärtstopp i Sverige? Beställ säkerhetsutbildningar från, securitas inom brandsäkerhet, första hjälpen, butikssäkerhet och sjöfartsskydd. Aktuella utbildningar, totalvaktutbildning, väktargrundutbildning del 1, väktargrundutbildning del. Det är mycket omväxlande yrken där Du kan råka ut för nästan vad som helst och varje dag kan komma att ställas inför svåra beslut. Det är också viktigt att veta hur man ska agera om något hänt, exempelvis om det börjar brinna eller om någon har råkat ut för en olycka. Bland våra utbildningar hittar du därför både förebyggande säkerhet och utbildningar som inriktar sig på hur du ska hantera specifika situationer. Fast det är inte lätt hitta att jobb. Här är alla välkomna- såväl företag som privatpersoner.securitas utbildning stockholm

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån vårt breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar vi skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilde kundens behov. Därför åkte Simon och Isabelle från.

Tekniska högskolan stockholm tunnelbana
Drottning kristinas väg 53 stockholm


Sitemap