Erbjudande hotell stockholms skärgård spa


erbjudande hotell stockholms skärgård spa

i Stockholms skärgård, klassiska Waxholms Hotell. Köp ett hotellpaket och bjud med någon eller några du tycker om omega pharma stockholm på en weekend. Bastukonferens i idyllisk skärgårdsmiljö Ett. Här kan ni njuta av Vaxholm och dess rika skärgårdsliv året runt. Den här webbplatsen använder cookies. Boka en tjejhelg eller åk ut med familjen och koppla av i vår relaxavdelning. 26-32) håller vi öppet för alla, varje dag. Klicka här för mer information.

Detta hotell ligger på Djurö i, stockholms skärgård.
Hotellet erbjuder spa och gratis tillgång till inomhuspool, bastu och gym.
Här finns restaurang, terrass och individuellt inredda rum.
Konferens, hotell och spa i hjärtat av, stockholms skärgård.

Allt bara ett stenkast från vattnet och med strålande utsikt över Vaxholmsfjärden. Nu är vi tillbaks - på allmän begäran -  med. Boka ett av våra weekendpaket, så får ni en minnesvärd upplevelse med god mat och fantastisk atmosfär. Du kommer bli berörd, alla som besöker Sandhamn blir berörda, på ett eller annat sätt.

Du upplever naturens krafter, och du gör det under trygga former. Aktuellt, Erbjudanden, Event, Event - konferens, Konferens, Konferensgrupp, Weekendpaket, oktoberfest! Ta med din kära, familjen eller hela släkten på en härlig weekend i Stockholms skärgård. Söndagsretreat - skönt avslut på veckan, bra. Avsluta kvällen med en middag på någon av våra restauranger, Matsalen och Lilla Strand. Konferenspaket, enkelt att boka konferenspaket På Djurönäset väljer du enkelt mellan.

Scandic hotell göteborg med pool
Skidåkning stockholms stadion


Sitemap