Hus salu helsingborg


hus salu helsingborg

husbyggartankar så tveka inte. På populära Kobjer ligger denna generösa och fina 2:a med välplanerade kvadratmetrar och härliga ytor. Genomgående lägenhet om 4 rok med dubbla balkonger. Antal rum 4 rum, avgift/månad 5 500 kr/mån, pris/m 36 091 kr/m, driftkostnad 5 400 kr/år. Publicerat 4 oktober, 2018, västkustStugan/VästkustVillan söker en byggsamordnare till entreprenadavdelningen. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Här bor man bekvä. Kr, tomelilla 145 m, mäklartipset. På Borgmästaregårdens bästa läge finner vi denna hemtrevliga tvåa som erbjuder en väl avvägd planlösning, rymligt kök med matplats och en inglasad. Läs mer här, energieffektiva hus som standard, alla våra villor är energieffektiva hus. Trea om 78 kvadratmeter på kanonläge mitt i city, ett stenkast från Södra Förstadsgatan och Triangeln!

Välkomna in i en mycket trivsam nyligen producerad tvåa på andra våningen i BRF Glashuset. Hela lägenheten har ljusa fina ytskikt, parkettgo. Välkommen till en fräsch enrummare i en av Tranås populära bostadsrättsföreningar. Ett lättskött boende med öppen social planlösning, balkong, helkaklat badrum samt god förvaring. Utmärkt planerad 3 rok i Duved i populära föreningen "Mitt i Duved".

Belägen som sista lägenhet på loftgång med en härlig balkong där solen. Varmt välkommen på visning till denna vackra och klassiska lägenhet i tidstypisk jugendstil belägen i anrika Wärnhemspalatset!

Helsingborgsvägen 14 ljungby, Helsingborg värnamo,

I hjärtat av Birkastan ligger denna ljusa och hemkörd helsingborg generösa hörnlägenhet med stort burspråk. Välkommen till Nytorpsvägen 71 fördelat på 5 rok med hörnläge med uteplatser och förråd inhägnat innanför trädgårdshäcken. Balkong på ca 14 kvm i bra solläge. Publicerat 13 september, 2018, på Knutsåkersvägen 3B nära Söndrums centrum i Halmstad har vi byggt en anpassad villa Trubaduren. Smakfull, ljus 1:a i populärt område! Välkommen till denna 1,5 rok i toppskick och med genomgående ljusinsläpp. Med hiss tar vi oss. Trevlig etta i HSB Södermalm! Välplanerad lägenhet med låg månadskostnad! För våra villakunder är vår ambition att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning för just Ert hus. Rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenheten har totalrenoverat kök från -18 i smakfulla färg- och materia.


Sitemap