Kinesiologi i stockholm


kinesiologi i stockholm

2003). Kroppen och känslorna fungerar i ett nära samspel, och även när du mår bra eller kommit över den kris du kanske befann dig i, behöver du fortsätta att ta hand om dig själv på ett bra sätt. Andra besvär kan bero på livsstil eller andra förhållanden i livet som inte fungerar tillfredsställande. E-post:[email protected], com, varje behandling tar en timme. Tidsbeställning gör du på telefon. Jag heter Tor Dagerberg och jag har arbetat med komplementär medicin i över. Hur många behandlingar du behöver beror förstås på ditt problem och på din kropps förmåga att läka. Jag är diplomerad kinesiolog, akupunktör samt craniosacral terapeut. Kostnad 1000:- kronor per gång.

Kinesiolog, trade School, see All, posts. Anatomi och fysiologi, universitetsstudier i anatomi och fysiologi, University of Arizona (1996).

Mc mässan stockholm
Spa stockholm city
Tandreglering stockholm södermalm

Diplomerad Kinesiolog från Svenska Kinesiologiskolan i Stockholm (1995) (läs mer på därutöver assisterande lärare på två årskurser för Svenska Kinesiologiskolan (1995- 97, 1996- 98). Kinesiologi bilder 4 Photos, see More. Jump to, press alt / to open this menu. Oftast är jag upptagen med en patient och kan inte svara men lämna bara ditt namn och dina telefonnummer på min telefonsvarare, så återkommer jag till dig. Mitt mål i arbetet direktflyg göteborg till wien är att hjälpa dig att bli av med dina problem, eller att du blir så pass bra att du inte har så mycket besvär av dem. Kinesiologi Kliniken, tor Dagerberg, gästrikegatan Stockholm (T-bana S:t Eriksplan tel. Femstegsutbildningar i Neuroenergetic Psychology för autonoma nervsystemet, (Neuroenergetic Psychology Institute) Oregon ( ) m, touch for Health, instruktörsutbildning i Köpenhamn (1996). Du är välkommen att läsa igenom mina sidor, och kanske finns det något jag kan göra för dig. Ett besök hos mig kostar 1000 kr och varar cirka en timme. Kanske kan jag erbjuda dig behandling.


Sitemap