Helsingborg kastrup färja


helsingborg kastrup färja

bra väder räknar vi med att motorcyklisterna i grupper åker runt och besöker flera handlare, säger Per Johansson, VD för McRF. I år är det 35 år sedan Evel gjorde sitt ödesdigra hopp över 13 Londonbussar på Wembley Stadium, som slutade med ett antal brutna skelettdelar. Lördag den 5 mars tömmer Tumba Gymnasium Speed Shop sina lokaler och fyller stället med 20-25 roddar och några motorcyklar. Text/foto: Stefan Boman Lagom till 25-årsjubileet för anarkistracingen i Eskilstuna hade arrangörerna hittat en ny lämplig raka.

Historisk bakgrund Kommunerna drev. Idén drevs via ett påtryckningsprojekt, kallat Europakorridoren, som startades 1993 av kommunerna Helsingborg. Undrar du vad man kan göra i Skåne?

Nu ska hela Saltarelli-samlingen säljas på auktion och det kommer att ske i Monaco, 10-12 maj. Både konst och konstigheter välkomnas, ring Janne på eller maila. På nio sidor presenteras Kaj och hans vinnarehoj i nya numret. Träffrapporter kommer från klassiska Sturgis i USA och och H-DCS:s institution Nationella träffen, som denna gång kördes på Öland. Nisse Andersson på Super-X kommer dock att presenterar ett urval av Remus ljuddämpare till Harley-Davidson, Ducati och BMW på MC-mässan i Älvsjö den 24 27 januari. M m Lördag den 27 april. Roligt med så pass många olika typer av hojar som ställde. Snabbaste fyrhjuling var Andreas Martinsson med en Audi Quattro på 998 hästar!


Sitemap