Avstängningar göteborg eu möte


avstängningar göteborg eu möte

märka. En månad före mötet den gången hade vi en ganska klar bild om att våldsbejakande demonstranter skulle komma hit, i dagsläget har vi inte det, säger Erik Nord. Fredagen den 17 november kommer stats- och regeringschefer från EU:s 28 medlemsländer samlas i Eriksbergshallen på Hisingen i Göteborg för ett möte om rättvisa arbetsvillkor och tillväxt. Fredagen den 17:e hålls själva mötet i Eriksbergshallen på Hisingen, varifrån delegationerna eskorteras till Landvetter köpa bostadsrätt stockholm tips flygplats för avfärd. Detta med anledning av EU-toppmöte. EU :s institutioner och från arbetsmarknadens parter kommer också närvara. Centrum: Ett område vid Gothia Towers spärras av från onsdag 15 november. Redan när toppolitikerna anländer till Landvetter flygplats torsdagen den 16 november för att köras in mot centrum kommer vägar att stängas.

Det kommer att gå att ta sig till evenemang och anläggningar i området, men eftersom Örgrytevägen är avstängd kommer det att bli omvägar. Enligt polisen väntas kraftiga trafikstörningar uppstå under vissa tider i samband med EU-mötet, varför det är en god idé att redan nu planera för hur du ska undvia de mest kritiska tiderna. Den som ska ge sig ut i trafiken under 15-17 november får räkna med kraftiga förseningar på grund av EU-toppmötet. 05:00 - 11 nov, 2017 Uppdaterad för 1 year ago Göteborg.

Trafiken mellan Landvetter flygplats och centrala Göteborg påverkas periodvis från och med torsdag den 16 november klockan.00 till thomas lundgren avesta och med fredag den 17 november klockan.00. Avstängt även på Hisingen. Parkerar du i Focushuset kan du inte använda gångbroar mot Svenska Mässan och Örgrytevägen. Mötet, som hölls i Svenska mässan har, har främst blivit ihågkommet för våldsamma motdemonstrationer och kravaller mitt i centrala staden. Under EU-toppmötet kommer delar av Göteborg att stå still. Eventuellt kan alla fyra förbindelserna komma att stängas. Senast det hölls ett EU-toppmöte i Göteborg var 2001.

R kna med trafikst rningar vid EU-m
S p verkas trafiken i G teborg av EU-toppm tet
EU-toppm te p verkar trafiken i G teborg


Sitemap