Jula borås trädgård


jula borås trädgård

Västergården, 51693 Rångedala. Kom in och hälsa på! På begäran av våra kunder kommer här ett nytt tillfälle att delta i vår efterfrågade JAS beskärningskurs. Den betalas vid kursstart via swish eller kontant.

Teori, praktik och kompendium. Vi hjälper er att bli av med ytor som inte går att använda och åtgärdar planteringar som tagits över av ogräs. 17:00 -20:30 Kurstillfälle 1/2. Vi hjälper dig med dina projekt. Vi bjuder på fika!

Nya kampanjer, påfyllnad av nya spännande varor, och så vidare. Vi planerar, formger och anlägger er trädgård, innergård eller plantering så att det blir en plats att njuta av Vi tar er från ritning till oas. Vi gjuter alster till trädgård/lott/balkong. För dig som deltar väntar ett fint erbjudande på vårt breda sortiment med beskärningsverktyg! Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Julas katalog fullspäckad med erbjudanden på allt som alla hemmafixare kan tänka sig, till mycket bra priser. Jula har låga priser som kontinuerligt pressas för kundernas skull och butiken säljer både enskilda varor och storpack, där det senare ger dig som kund ännu bättre priser.

Jula stockholm sollentuna
Bästa trafikskolan borås


Sitemap