Ikea malmö restaurang frukost


ikea malmö restaurang frukost

frukost i solen, en solig frukost, naturlig vår, veckans viktigaste dag. Vi vill att din vistelse hos oss ska bli riktigt avkopplande och bekväm. Lokalen är minst sagt tråkig, du tar din frukostbricka och slår dig ner i den stora omysiga matsalen. Du lär i alla fall bli garanterat mätt! Är du inte så stor i maten får du en kaffe och två brödstycken med pålägg för det facila priset av 10kr. Alla hjärtans torsdag, månadens färg: isblått, fars dag.

Korv och köttbullar Äggröra, kokt ägg, stekt potatis, pannkaka och sylt, bröd, pålägg och grönsaker. Med ett Family-kort kostar det endast 49kr.

Ikea family 2 person i Grand Lit rum inkl frukost. Är du ute efter en billig frukostbuffé om du ändå ska handla kan det vara riktigt bra alternativ, men kanske inget frukostmål du åtar dig bara för att äta frukost. En arbetarcafeteria är faktiskt mycket mysigare. Tyvärr är det inte lika mycket kärlek i maten som på andra ställen, men man får väl lite det man betalar för.

Etikett, påskfrukost i äggskalsvitt, recept: Höstens granola, frukosten är serverad. En fördel är att lokalen är så pass stor och besökarantalet relativt lågt, så det blir ändå lugnt och behagligt. OBS, en del alternativ kostar extra! Frukostporslin i hemnes vitrin. Våra erbjudanden gäller i mån av plats och bokas senast 1 dag innan ankomst. Entré, lunch och fika, pRIS: 1495 kr/natt, golfpaket.

Köksbord malmö meny
Mcdonalds lockarp i malmö öppettider


Sitemap