Birka buss från uppsala


birka buss från uppsala

på 750-talet vad som brukar kallas Sveriges första stad, Birka. Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Här hittar du mer information om bryggor och avgångsplatser Mat ombord, caféet ombord har öppet under hela resans gång. Aktuell trafikinformation, om du gillar cykling, kanske en av dessa städer är något för dig: Dina busshållplatser i Uppsala, helsingborg kalmar km i Uppsala finns det 3 busshållplatser. Lunch serveras i två sittningar - tider och dagens meny presenteras ombord. FlixBus erbjuder 300 000 förbindelser varje dag till över 2 000 platser i 27 länder i Europa. Sammankopplingen av FlixBus- och Swebusnätverken gör att du nu enkelt både kan söka efter biljetter och jämföra priser mellan ännu fler bussförbindelser i både Sverige och Europa! Vår service ombord, stort bussnätverk, välj bland fler än 2 000 resmål i 27 länder och upptäck Sverige och Europa med FlixBus. Från SEK 295, båtresa t/r, entré till museet, guidad visning av fornlämningsområdet. I Sverige samarbetar dessutom FlixBus med ett ständigt ökande antal lokala bussbolag som sköter den operativa driften. Idag utgör Birka ett av Unescos Världsarv.

Restaurang Särimner erbjuder mat och dryck. Vi ser fram emot att fortsätta ha dig på våra bussar och önskar dig en trevlig resa! Vi ser till att du reser bekvämt och anländer till ditt resmål i tid: 9 av 10 av våra bussar håller tidtabellen.

Birkas grönskande Björkö, björkö är en grönskande ö som dessutom bjuder in till natursköna promenader, svalkande bad och besök i fornlämningsområdet där guiderna berättar om vikingarnas Birka. Boka, gör en utflykt via Mälaren ut till Birka, Sveriges första stad. Bussresa och miljö, kom i tid. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Vårt mål är att tillhandahålla ett bekvämt, prisvärt och enkelt sätt att boka biljetter och resa med buss. Läs mer om Birka och vad som är på gång Ta båten till Birka flera bryggor längs Mälaren.

Klicka här för mer information. Båten från Stockholm stannar även vid mellanliggande bryggor i Mälaren. Till vårt nätverk, res miljövänligt, våra effektiva bussar har ett dokumenterat lågt koldioxidutsläpp per passagerarkilometer. På så sätt stödjer vi tillväxten av lokala svenska transportföretag och möjliggör för dem att fungera som en del av ett större etablerat internationellt nätverk. . Som kund fortsätter du att resa bekvämt med gott om benutrymme, gratis Wi-Fi (även utomlands eluttag vid din plats och självklart fräscha toaletter ombord). I priset ingår båtresa med Strömma Kanalbolaget tur och retur, entré till museet och guidad visning av fornlämningsområdet. Komfort ombord, konsultbyrå Malmö våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, Wi-Fi och eluttag. Du kan åka till Birka från centrala Stockholm, Hovgården, Härjarö och Mariefred och tar mellan 15 min och 2 timmar beroende på avgångsplats. Här byttes varor från när och fjärran och än i dag syns spåren efter de människor som föddes, levde och dog här. Nu fler bussar för kortare res- och. Spara restid och åk bekvämt med Birkas snabbussar direkt till båten.

Kryssa med, birka, cruises
Hyr, buss i, uppsala från, högbergs, buss
Boat tours dining cruises
Uppsala till Göteborg Tåg, Buss Flyg GoEuro

Uppsala frisör studentrabatt, Elektronikaffär uppsala,


Sitemap