Bröstlyft läkarhuset uppsala


bröstlyft läkarhuset uppsala

plastikkirurgiska verksamheten vid Läkarhuset i Uppsala grundlades för 28 år sedan. Till dig som opererats med bröstförstoring på Läkarhuset i Uppsala och på vår tidigare klinik i Åre: Vi har aldrig använt de franska PIP-implantaten. Vi har även en filial i Åre där vi erbjuder dagkirurgisk plastikkirurgi och kirurgi samt injektionsbehandling med Restylane och Botox. Vi är idag störst på privat plastikkirurgi norr om Stockholm och erbjuder i princip alla former av plastikkirurgi som kan genomföras i dagkirurgisk verksamhet. Måndag:.00 -.00 (privat kirurgi tel. T, allt om kosmetiska ingrepp behandlingar. Under år använde vi irländska implantat från McGahn, och från 2005 har vi succesivt övergått till att använda holländska implantat från Mentor. Plastikkirurgi, telefontider: Måndag - Torsdag:.30 -.30. Det omfattar öppen vård och operationer i lokalbedövning. Om oss, varor/tjänster, kontaktuppgifter, kungsgatan Uppsala, Sverige, gilla och dela.

Andreas jonsson uppsala kommun, Tröjtryck uppsala,

Den öppna verksamheten är reglerad i ett Samverkansavtal med Region Uppsala. #1 2012, januari 6 - 20:57 ärr efter ett bröstlyft? Läkare: Dr Marianne Beausang-Linder, telefontider: Måndag - torsdag.30 -.30. Telefon:, estetisk kirurgi, måndag 11 -. Vi genomför även större ingrepp som kräver inneliggande eftervård och detta sker i samarbete med en klinik i Uppsala som har dygnet-runt vård. Viktig information, vi har nu ytterligare ett samverkansavtal med Region Uppsala för plastikkirurgisk öppenvård och dagkirurgi. Vi erbjuder dessutom åderbråcksbehandling och operationer av hudförändringar som Du vill ha borttagna av kosmetiska skäl. Kirurgi, telefontider: Måndag - Torsdag:.30 -.00. E-post: För mer ytterligare information, besök gärna vår hemsida med massor av information kring olika plastikkirurgiska ingrepp, prislista, information kring oss som jobbar med den plastikkirurgiska verksamheten, finansiering, kontaktinformation och mycket annat. Den plastikkirurgiska verksamheten vid Läkarhuset i Uppsala grundlades för 20 år sedan och har successivt ökat i omfattning sedan dess. Hur långt efteråt tog det? . Dr Marianne Beausang-Linder och Dr Jan Linder hälsar dig varmt välkommen!

Det omfattar öppen vård och operationer i lokalbedövning. Plastikkirurgi Ansiktslyftning Bröstförminskning Bröstförstoring. Bröstlyft, bukplastik Fettsugning Hakplastik Läppförstoring Näsplastik Pannlyft/ögonbrynslyft Ögonlocksplastik Övriga ingrepp Bröstrekonstruktion Fettransplantation Gynekomasti.


Sitemap