Säljare mot dagligvaruhandeln stockholm


säljare mot dagligvaruhandeln stockholm

kunden. Har du arbetat med HL-Displays produkter tidigare är det givetvis meriterande. Affärsdriven säljare mot DVH till HL-Display Är du en affärsmässig och praktiskt lagd relationsbyggare som är redo för nästa steg i karriären? Är det dig vi söker? Butikschefer, handlare och avdelningsansvariga, men också byggsamordnare och regionala projektledare är naturliga kontakter. Du värdesätter god struktur och bra planering samt har en stark egen drivkraft och tävlingsinstinkt. Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera ytterligare en säljare mot dagligvaruhandeln till HL-Display. Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla r email protected,se så hjälper vi dig.

Hitta fler jobb inom Fältsäljare.
28 Lediga Säljare Dagligvaruhandeln jobb i Stockholms Län.
I din roll kommer du jobba med försäljning mot dagligvaruhandeln.
84 Lediga Säljare Dagligvaruhandeln jobb på Indeed.

Det aktuella distriktet utgår från Göteborg, men det är ett stort distrikt som omfattar stora delar av Halland, Västra Götalands, Värmlands och Örebro län. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Du är förtroendeingivande och pålitlig med en god förmåga att skapa långsiktiga win-win relationer. Ange vilken tjänst och distrikt det gäller. Kundbesöket är det centrala i arbetet och framgången byggs på långsiktiga relationer där du både hjälper kunder med inkommande frågor och aktivt föreslår nya lösningar och innovationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi rekommenderar starkt att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Resultatsida:, nästa personer sökte också: säljare - fältsäljare - ica - säljare butik - account manager - butikssäljare - maxi - restaurang - arbetsförmedlingen, ta emot de senaste jobben med dessa sökkriterier via e-post (gratis!). Du erbjuds en utvecklande och bred säljroll i ett starkt och välkänt varumärke som ingår i en stor, global koncern ledande inom sin bransch. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare.

Du kommer att ansvara för att via uppsökande försäljning mot. Regionen stockholm MÄlardalen ÖstergÖtland SÖKER. SÄljare mot Dagligvaruhandeln Som Säljare mot DVH på Kronägg kommer du att ha det yttersta ansvaret för vår direkta försäljning på distriktet.


Sitemap