Umeå skola lärum


umeå skola lärum

det i första steget genom att klicka på Utskrift. I samband med det kan du även göra en utskrift. Här finner du samtliga blanketter och tjänster som finns inom din kommun.

Ume å kommun finns kommunal och fristående barnomsorg och skola samt vuxenutbildning. Komvux är, ume å kommuns egen vuxenutbildning. Vi har behöriga och närvarande lärare.

Vår målsättning är att på ett flexibelt sätt erbjuda behörighetsgivande och kompetenshöjande utbildning för vuxna.
Ume å kommuns egen vuxenutbildning.
Ume å har fokus på den tidiga inlärningen i läsning, skrivning och grundläggande matematik.

Mikael Wiberg umeå universitet
Peab byggservice umeå

Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Om du vill spara en ifylld blankett måste du först välja ett utskriftsvänligt format enligt ovan. I sökrutan skriver du in ord eller del av ord som finns med i namnet äkta peruker stockholm på den blankett du söker. Efter att du har fyllt i hela blanketten med hjälp av datorn kan du granska det du har fyllt i och godkänna att det stämmer. En kvittens kommer till dig som visar att vi tagit emot din blankett. Detta är en temporär sida för att göra övergången lättare. Det innebär att du fyller i blanketten med hjälp av datorn och på sista sidan klickar du på knappen Skicka. Upplösning, blankettbanken är anpassad för upplösningen 1024x768.


Sitemap