Gröna lunds nya bergodalbana


gröna lunds nya bergodalbana

grupp slet vi och kämpade och så efter 10 år blev vår kapten, vår chef, ångmaskin och primus motor, sjuk i cancer och dog. Hela spektrat har fått plats, från den djupaste sorgen till den största glädjen. Hur kan han yttra sig så utan att ha pratat med läkaren i Lund?! Hanna är extremt spruträdd och ska nu ta sprutor i magen varje kväll i tio dagar. Redan efter ett halvår och operation två fick vi veta att det inte fanns någon räddning utan bara gick att fördröja slutet med cellgiftsbehandling. Minns chocken av brådskan, bristen på information, irritationen över olika information från olika sköterskor och läkare, obehaget av att fullkomligt få släppa kontrollen och bara vänta ut helvetet.

Och väll där förbereder man operation av hennes lårben då det visade sig att hon skulle bli tvungen att få protes. Jag var där varje dag. Jag är så otroligt tacksam för den fantastiska hjälp vi fick på Karolinska sjukhuset, vilken kunnighet och vilken sjukvård! Hon gick från att vara min vanliga mamma med influensa till att vara död. Jag vill bara ha det bak om mig och invänta 1 januari Helle, död partner - Lyssnade nyss på Lucia sång från Skansen på Svt1, så vackert. Jag kunde inte ta till mig detta, Det enda min hjärna registrerade var att hon sket i mig! Grälade föräldrarna så gick pappa ut och mamma stängde dörren om sig och grät. Det var slutet på gymnasiet och jag kämpade järnet med att pussla ihop både plugg, helgjobb och socialt umgänge.

Och åter efter flera dagars väntan blir hon opererad. Under veckan kommer vi att ha samtal i grupp, möte med läkare, pyssel, meditation, motion och mycket mer.

Puss gröna lund 2018 konserter
Jenny lundström luleå


Sitemap