Inköpare mode utbildning göteborg


inköpare mode utbildning göteborg

kvalificerad inköpare är ett framtidsyrke! Dessutom ska inköparen ha kunskap för prisförhandling avgöra kvantiteter och förstå varans väg samt välja rätt leverantör i rätt produktionsland. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Certifierad Löneadministratör med bokföring, påhlmans Handelsinstitut Stockholm, certifierad Löneadministratör med bokföring och praktiktid Tilltalas du av att. Affärshögskolan Linköping, hamburg stall stockholm bli B2B- och marknadsföringsinriktad säljare Drömmer du om en karriär. HR-specialist, cady Training Academy Distans, hR-specialist på distans Är du duktig på att planera och. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Yrkeshögskola/Yrkesutbildning, ekonomi, försäljning och handel, internationell inköpare inom textil/mode/funktion, visa ditt intresse.

Inköpare - Utbildningar förlitar sig på javascript för att fungera korrekt. Vad är en Kvalificerad inköpare? Att arbeta som Kvalificerad Inköpare handlar om att utveckla långsiktiga strategier. Kvalificerad inköpare är en utbildning för dig som vill utveckla kompetens för arbete inom området inköp/upphandling med strategiska frågor kring Supply Chain Management. För mer information om Internationell inköpare inom textil, mode och funktion, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren. Konceptutvecklare Event Besöksnäring, iHM Business School Stockholm, vill du utveckla koncept och produkter för event och besöksnäringen? . Under utbildningen kombinerar Du teoretiskt lärande med att praktiskt få prova Dina kunskaper under LIA-praktik. Mår våra konsulter bra blir vi också branschens bästa HR-partner. Inköparens ansvar är mångsidigt och det krävs bra känsla för mode och trender. Kursplanen är direkt anpassad till arbetsmarknadens och näringslivets behov. För mer information. Utbildningen ger en unik chans till en spännande karriär i branschen!

Utbildning, Textil / Mode Plugga till inköpare i Göteborg - Hitta din utbildning


Sitemap