Hemnet valsätra uppsala


hemnet valsätra uppsala

75 m, mäklartipset. Lägenhetens planlösning fördelar sig på ett stort. Välplanerad och social 2:a med öppen planlösning och genomgående hög standard i byggnad från 2016 med hiss från markplan. Barnvänligt område med närhet till dagis, skola (F-9) samt Fjärdhundrabadet. I princip alla rum är klart större än motsvarande rum i en "normalvilla". Fint läge med 15 min promenad till centrum! Lugnt läge med närhet till både parkmiljöer och köpcentrum med shopping.

Lediga jobb - Bygglov Jobbsafarihemnet valsätra uppsala

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. Här bor ni med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, post, bibliotek, affärer, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Hörnlägenhet / Fint skick / Naturnära / Stor balkong med fin utsikt / Bra förening med god ekonomi. Slutpris för par/rad/kedjehus Stackvägen.

Barnspecialistmottagning uppsala psykolog
Cramo uppsala öppettider

Mycket fräsch och välvårdad 1:a perfekt belägen invid Blåsenhus och med gång- och cykelavstånd till City, Ekonomikum, BMC, Ångströmlaboratoriet och. Nedan listar vi de 30 senaste. Med insynsskyddat och läge i hemtrevliga Nyby finner ni denna välplanerade 2:a med balkong! Henry Säldes väg 12A, välkommen till ett naturnära och smart planerat boende med goda kommunikationsmöjligheter till centrala. Open Now, people, related Pages, uppsala, Sweden, automotive, Aircraft Boat. Välkommen till en ljus och rymlig 4:a i markplan med en inbjudande öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och det välutrustade köket försett. Trevligt gavelläge med fönster i tre väderstreck vilket ger ett generöst ljusinsläpp.

6 rum, boarea 106m, byggår 1970, avgift 0kr/mån driftkostnad 31 000kr/år.
Radhus till salu.
Hemnet i, uppsala kommun.
Bli först att flytta in i detta smakfulla gavelradhus om sex rum och kök med möjlighet upp till fem sovrum för den som önskar.
261 likes 31 talking about this 39 were here.

Folksam hemförsäkring uppsala, Diatermi hårborttagning uppsala, Statoil uppsala 4 mackarna, Restaurang plock uppsala,


Sitemap