Dekra bilbesiktning uppsala säby uppsala


dekra bilbesiktning uppsala säby uppsala

och du kör in genom den port som anges. Bilprovningen återvänder till Märsta, publicerades För några år sedan så lade Bilprovningen ner sin station i Märsta. Nu är de redo igen. Jämför alla besiktningstationer i, uppsala, hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme. Det finns även ett flertal stationer för besiktning i närheten. Jämför och boka bilbesiktning i, uppsala. Källa: I Norrtälje öppnade det en till besiktningsstation Publicerades Dekra öppnade idag upp en besiktningsstation i Norrtälje Idag, den 29:e december, så öppnade det en ny Dekra -station i Norrtälje på Storstensvägen. Bra att tänka på när du besiktar din bil på Opus är att deras besiktningsstationer är kontantfria. Källa: och Dekra - bilbesiktning.se. Du kan välja om du vill boka besiktning eller om du bara vill droppa in, Det är alltid säkrast att boka i förtid dock för att vara säker att besiktningsteknikerna har tid då drop-in enbart sker i mån av tid.dekra bilbesiktning uppsala säby uppsala

Boka besiktning online eller via telefon.
Dekra bilbesiktning i, uppsala Säby.
Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år, så när du lämnar in din bil hos oss har våra tekniker en av världens största erfarenhetsbanker att utgå ifrån när de undersöker den.

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning. Det vore tråkigt om bilen inte går igenom besiktningen och du istället får stanna hemma. Måndag till torsdag håller stationen öppet ända fram till.00 och har även lördagsöppet fram till.00. Betyg för, bilbesiktning i, uppsala (4.3 av 5) - 84 omdömen.

Ankuten till kedja: Dekra, bilbesiktningens öppettider: Mån-fre.00-17.00. Våren 2016 så öppnar Bilprovningen en besiktningsstation i Märsta strax intill E4:an. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i, uppsala är 420kr. Opus besiktningsstationer ligger på Hållnäsgatan 2 i Librobäck och Mältargatan 20 i Kungsängen. Bilprovningens besiktningsstation ligger på Edvard Berlingsgata i Fyrislund. Det är inte alltid lätt att hitta rätt station när det är dags för din bilbesiktning men nedan följer en liten genomgång av besiktningsstationerna i, uppsala. I samband med den utökade öppettiden håller de även öppet hus för att visa upp sina lokaler.

Dekra bilbesiktning uppsala säby uppsala
dekra bilbesiktning uppsala säby uppsala


Sitemap