Bo på lantgård stockholms skärgård


bo på lantgård stockholms skärgård

ön är allmän mark och du kan gå längs stranden runt. Om du hyr en motorbåt på båtmacken och rundar öns nordspets (en kort sträcka) kommer du till en väldigt fin utskärgård vid Sadelöga. Ät gott och bo bra på Utö Värdshus eller på någon av restaurangerna i byn. Tvättmaskin, TV, fullt utrustat kök. Vi har 4 stugor att erbjuda med närhet till naturen och sjön Fiolen. Med skärgårdshotell, krog, handelsbod och bryggkafé behöver ingen sitta och rulla tummarna på Svartsö. En del av våra större gårdar erbjuder också möjligheter till större arrangemang som konferenser, större möten eller bröllop. Från Svartsö har du även salong paus linköping bra utflyktsmöjligheter till näraliggande öar som Grinda och Möja.

Vaxholm, jo, Vaxholm är faktiskt. Den förvånande stora byn med sin genuina skärgårdskänsla, det klassiska seglarhotellet med restaurang och bar, Sandhamns värdshus som inte har varit stängt sen 1700-talet (sägs det de härliga stränderna borta vid Trouville, den fantastiska tallskogen som är oändligt stor men så lättillgänglig.

Hotell i stockholms norra skärgård
Vigsel stockholms skärgård
Lyxhotell stockholms län

Flera av våra värdar håller öppet året om för såväl sommar som vintersemester. Fridfullt och bekvämt boende, R F eller lantgårdscamping, Gårdsbutik, Tea-garden, bastu, badtunna, grillkåta, fiske, båtar, kanoter och cyklar. Bland 24 000 öar och skär är det inte lätt att plocka ut de fem bästa öarna. Med gradering upp till fem ax visar värden nivån på boendet. Ditt boende under Sverigeresan, bo på, lantgård har ett unikt kvalitetssäkrat utbud av boende i lantlig miljö över hela Sverige. Båda är idag museiala och nu handlar Utö mer om bad, god mat och bra boende. Vill du ha en aktiv semester med närhet till djur och natur eller bo ostört om du reser i tjänsten. Stockholms skärgård är tillgängligheten. Stockholms försvar under seklerna, bland annat Vaxholms fästning som ligger bara ett stenkast från byn och kan besökas efter en kort båtfärd. 6 km affär, badplats, cafe och matställen Här erbjuds lugn o ro, promenader i skog o mark.


Sitemap