Tåg från Köpenhamns flygplats till Malmö hyllie


tåg från Köpenhamns flygplats till Malmö hyllie

i vår webbokning på Öresundstå. Välj alternativet rullstolsplats när du bokar din biljett, så får du en av tågets bokningsbara rullstolsplatser. Läs mer om giltighet för tågbiljett till Danmark, barn- och ungdomsbiljett och åldersgräns. Ett av de enklare sätten att komma hit på är att ta ett tåg från Malmö till Köpenhamn. Se till att få ett fast pris redan när du ringer.

Tåg från Köpenhamns flygplats till Malmö hyllie
tåg från Köpenhamns flygplats till Malmö hyllie

Vårdcentralen fågelbacksgatan malmö
Lediga jobb arbetsförmedlingen malmö
Taxi uppsala till bromma

Du behöver inte köpa ny biljett så länge du reser inom de områden som anges på biljetten. Håller du upp kortet registreras ett nytt biljettköp. Nöjesparken Tivoli är en annan populär attraktion, som är är belägen mitt i staden. På Öresundstågen från Malmö till Köpenhamn åker barn under 7 år gratis. Inför tillbakaresan kan du, förutom i Skånetrafikens och SJs utplacerade biljettautomater, även köpa din tågbiljett på DSBs biljettkontor som ligger i Terminal 3 precis före rullbanden som leder ner till tågstationen. Boka in en weekendresa från Malmö till Köpenhamn med tåg. Tur och returbiljett till Danmark gäller över Öresundsbron eller med Scandlines färja Helsingborg-Helsingör. Är du främst här för att shoppa? Från Malmö kör du motorväg E20 mot Köpenhamn. Ska du lämna eller hämta upp någon på Kastrup så kan det vara bra att känna till att när du reser över bron och tillbaka inom 6 timmar på vardagar mellan kl 17-24 (eller under hela dygnet på helger) så får du även snabbtursrabatt med. Vilka regler gäller för bagage på tågen?

Ta en titt på vår linjekarta för att se vilka. Malmö kör du motorväg E20 mot, köpenhamn. Lufthavn och följer därefter skyltningen till den plats du ska till på flygplatsområdet.


Sitemap