Nya lägenheter göteborg eriksberg


nya lägenheter göteborg eriksberg

fortsättter. Njut av en rymlig uteplats i och en bra planerad lägenhet med egen tvättstuga. Här finns totalt 89 välplanerade lägenheter. Att köpa en nyproducerad bostad är något alldeles speciellt. Älvsnabben, som har 30-minuterstrafik, lägger till vid Dockpiren på Eriksberg. Ett konsortium med byggherrarna Peab, NCC, Riksbyggen, HSB, JM, Egnahemsbolaget och Norra Älvstranden Utveckling AB har bildats för att genomföra utbyggnaden.

Du som medlem har en naturlig del i utvecklingen av HSB. Balkong i söderläge i fritt läge. Här njuter du av ett bekymmersfritt boende i ostört läge med trevlig utsikt.nya lägenheter göteborg eriksberg

Livet vid vattnet lockar, precis som de nybyggda, moderna bostäderna. Området erbjuder det mesta på hemmaplan. Eriksberg har idag en mycket god försörjning med kollektiva transportmedel, både buss och båt med täta turer. Cykel- och gångstråk är även de välutbyggda. Busslinjerna 16, 31, 99 och 45, trafikerar området.

Norma göteborgsoperan recension, Aveny göteborg restaurang, Sixt göteborg telefon,

Därför köper du en ny bostad i HSB. Det ser lite enformigt. Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet, bygger vi ett nytt. Välplanerade ytor med kök och vardagsrum i öppen pla. Generösa sällskapsytor och en härlig uteplats.

Stena recycling göteborg kontakt
Göteborgs Hamnmyndighet
Tatuering göteborg olskroken
Göteborgs konstmuseum sök i samlingen


Sitemap