Mjuk kaka glasyr


mjuk kaka glasyr

till många. Smält smöret, ställ åt sidan. Följ mig gärna där! Glasyr, köp receptet, tillagning. (eller något av de andra namn den kallas) En mörk mjuk kaka med en brun glasyr toppad med kokos? Sätt ugnen på 175 grader.mjuk kaka glasyr

En mjuk god kaka med en krämig, vaniljsmakande glasyr toppad med kokosflingor. I glasyren använde jag mig av lite pressad citronsaft. Självfallet kan du öka på mängden citron om du vill ha en mer citronsmakande glasyr. Jag vet inte riktigt hur och varför det här receptet på vanilj- och äppelkaka kom till, men jag är glad att jag slängde ihop det. Det är en maffig mjuk kaka med glasyr extra allt som smakar magiskt gott.

Mjuk kaka glasyr
mjuk kaka glasyr

Senaste från Hemmets, tack och hejdå! Gunilla Wall, laddar nästa sida. Häll i vaniljsåsen och rör om tills smeten går ihop. Agneta Källberg, plommonchutneyn som slår knockout, maud Holmberg Klyft. Rör om tills smeten har en fin konsistens och glasyren tjocknar något. Jag vet inte riktigt hur och varför det här receptet på vanilj- och äppelkaka kom till, men jag är glad att jag slängde ihop det. Bryn smöret i en kastrull på hög värme så att det luktar karamell. Smält smöret till glasyren. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker för sig. I helgen har vi haft gäster och bakgalen som jag är så vill jag förstås gärna bjuda på fika.

Mjuk chokladkaka ca 16 bitar. Rör tills det blir en blank och jämn glasyr. Bred den på kakan och strö på kokos. Baka choklad mjuk kaka, recept. Hurra för mjuka kakor!


Sitemap