Elsas hus Linköping


elsas hus Linköping

Använd Kommentar Användarnamn: Din kommentar i direkt anslutning till en bild. Givetvis ska de bilder som läggs till här vara skapade av användaren själv och ha en fri licens som är tydligt klargjord på respektive bildsida. Söker du inspiration till att ta foton? Omröstningen för detta sker i början av det efterföljande året.

Elsas hus Linköping
elsas hus Linköping

Wikipedia:M nadens nyuppladdade bilderelsas hus Linköping

Äldre statistik i graf-form. Glöm inte att i artikeln lägga till commonscat, ifall en sådan finns. Kommentarerna kan göras när som helst och har inget med röstningen att göra. Bildkvalitet Skärpa, ljus, komposition. Månadens nyuppladdade bilder är ett projekt som har som mål att uppmuntra användare buggkurs privat stockholm att ladda upp sina egna bilder som kan användas i uppslagsverket. Simiha redigera redigera wikitext Kommentera gärna mina bilder så att jag kan utvecklas som fotograf/bildskapare för Wikipedia. 5) Lägg gärna även till den vinnande bilden i Wikipedia:Årets nyuppladdade bild. Kommentarer till bilder redigera redigera wikitext Man kan kommentera en bild utan att rösta på den genom att använda kommentar Användarnamn: Din kommentar i anslutning till en bild.

De nominerade bilderna) till ett arkiv ( 2018-11 ) och länka till det i tabellen. 4) På Commons, lägg till mallen Månadens bästa bild 2018-11 längst ner i kategori-raden på vinnarbildens sida. Och fyll i tabellen nedan.


Sitemap