Sotare i stockholm


sotare i stockholm

definitivt att rekommendera Peter Sotare till andra. Efter ett misslyckat försök med en annan firma fick vi kontakt med Peter Sotare som väldigt snabbt och proffsigt såg till att allt blev rätt. För oss är det självklart att hålla oss opartiska genom att inte sälja produkter som vi sedan ansvarar för att kontrollera. I över 35 år har vi genom vår sotning brandskyddskontroll minskat risken för bränder i och kring Stockholm. Med låg personalomsättning och kontinuerlig fortbildning samt nyrekrytering av välutbildad personal så bygger vi hela tiden på vår kunskap. Vi har Er trygghet i focus. En regelbunden rengöring och kontroll av eldstäder ger inte bara en trygghet i säkerställd funktion, det medför även att de förbrukar mindre energi vilket också sparar på miljön. XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX, nästa.

Postnr karta stockholm
Hesa fredrik stockholm 9 juli
God mat butik i stockholm
Jultallrik stockholm

Vi erbjuder inte reparationer av sådant som vi vid besiktningar har anmärkt. Men Peter sotare löste detta åt oss så vi kunde besiktiga huset i tid. Vi lämnade det så kallade sotningsmonopolet den, och thailändsk mat uppsala för att samarbetet med dig som kund ska fortsätta behöver du göra ett aktivt val kontakta oss så ordnar vi detta med sotningens huvudman, Storstockholms brandförsvar, så att vi kan utföra sotning åt dig. De som genomförde uppdraget, två mycket trevliga och snabba herrar, kan verkligen rekommenderas. I över 30 år har vi på Peter Sotare med stolthet utfört sotning i Stockholm, främst i Södermalms och Gamla Stans fastigheter och restauranger, OCH VI fortsÄtter sota! . Och det är här vi vill vara som företag på den fria marknaden. Vi har hittills gjort detta under det kommunala sotningsmonopolet. Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna., mikael Andersson, skorstensfejarmästare sotare i Stockholm ). Att vi valde devisen Vår kunskap opartiskhet, Er trygghet föll sig för oss naturligt. Det handlade om rensning av imkanaler och sotning av pipa från braskamin och skorsten.

I över 35 år har vi genom vår sotning brandskyddskontroll minskat risken för bränder i och kring.
Ventilation, OVK och, sotare i Stockholm.
Peter, sotare arbetar i hela Storstockholm och har över 30 års erfarenhet av sotning, ventilation och inomhusklimat.
Behöver du anlita.
Eller vill du få mer information om sotare då det kan vara svårt att välja rätt?

Bra billig skräddare stockholm, Omd stockholm recensioner, Lily garden stockholm recensioner, Sveriges kommuner och landsting hornsgatan stockholm,


Sitemap