Umeå göteborg nextjet


umeå göteborg nextjet

kommer turer att utföras även till Kronoby. Detta för att en sådan drift kan öka konkursboets värde, men också svara mot ett allmänt intresse att upprätthålla trafiken på de så kallade trafikpliktslinjerna. Linjen Umeå-Göteborg kommer att trafikeras med en Bombardier CRJ 200 med plats för 50 passagerare. Linjen kommer att trafikeras med ett jetplan med plats för 50 passagerare. Denna förbindelse är speciellt anpassad poledance stockholm prova på för veckopendlande mellan regionerna Västerbotten och Österbotten. Detta innebär att resenärer kan resa mellan Umeå och Kronoby på fredagar, söndagar och en retur på måndagar.

Nextjet trafikerar sedan tidigare Luleå-Sundsvall-Göteborg. Genom den nya linjen täcker Nextjet en större del av Sverige än något annat flygbolag med framförallt tonvikt på Norrland där direkttrafiken till Göteborg växer sig allt starkare. Linjen Umeå-Göteborg kommer att trafikeras med en Bombardier CRJ 200 med plats för 50 passagerare. Nextjet öppnar nya linjer, Umeå - Göteborg & Umeå - Karleby/Jakobstad.

Voyaguer Airways Bombardier CRJ 200 som flyger Luleå-Sundsvall-Göteborg. Den 12 mars börjar Nextjet trafikera linjen klippoteket uppsala boländerna Umeå-Göteborg med 32 avgångar per vecka. Fritidsresenärer ges därtill ypperliga möjligheter att spendera en weekend i respektive region skriver Nextjet i ett pressmeddelande. Den 12 mars börjar också Nextjet trafikera linjen Umeå-Göteborg med 32 turer per vecka. Det innebär att resenärer kan resa smidigt mellan Umeå och Karleby/Jakobstad på fredagar, söndagar och måndagar.

umeå göteborg nextjet


Sitemap