Flygande tiger helsingborg


flygande tiger helsingborg

18 har sen Robbans Speedshop Öppet hus på Rinmansgatan 12 och det bjuds på helgrillad gris med tilltugg i samarbete med HDC-S. Alltså har Zodiac börjat trycka "Supplements" till den ordinarie katalogen. I nummer 4-2013 av MCM läser du bland annat om Jonas Wickmans grymma Edsviksracer baserad på en Sportster, Fred Krugers makalösa black Bomber caféracer, MCM:s egen reporter Totte Wiman presenterar sitt eget klassiska pannabygge och så rullar vårt uppskattade Trajachopperprojekt vidare. Bilden: Jerker Axelsson, Bike Trollhättan Nu är det slut med mc-träffar på High Chaparral. MC Collection i Sollentuna hjälper till att gestalta tävlingstemat på årets största classic-evenemang tyska racermotorcyklar. SE 120 R-spisen har fått sitt namn av Screamin Eagle-delarna som har använts och att den är ämnad för racing only enligt amerikanska miljölagar. Han var ute och testade sin BMW Slugger när bilisten framför plötsligt kastade i backen och backade på hojen tills bakhjulen hängde i luften! Och vad menas med Pappas Burley och vem fan är den där Bondesson från Falköping?

I mitten av mars fortsatte Harley-Davidsons globala firande av 110-årsjubileumet och nu i Europa och Berlin, där ett flertal artister uppträdde i Gibson Guitar Studio. Årets siffror liknade definitivt inte fjolårets då Societetsparken var nästan folktom i kylan och regnet. Px#Kortege AMD:s VM-cirkus landade i år med finalen i Europa för första gången. Där visas 110 originalmotorcyklar från olika epoker och delar av världen Hojarna som visas är från 1904 mastodon Göteborg till idag. Arrangören Glenn Ocklund påpekar: Det är fler som har besökt rymden än som har kört 300 km/tim på is! Vi hoppas kunna återkomma med en liten rapport på hemsidan redan nästa vecka watch this space. Phil Campbell kommenterade: Jag blir helt mållös, detta är bara för mycket, är det här verkligen min hoj? Lösnummerpris är 158:- och du sparar alltså 59:- på detta erbjudande. Saab 105 - Den hittills enda boken om Saab 105, kanske mer känd som svenska flygvapnets trotjänare SK 60, men också i tjänst i Österrikes flygvapen - en bok som inte finns att köpa i öppna handeln - Slutsåld! Det hela drogs igång med presentation för världspressen i Miamis kulturkvarter där några kända konstnärer fick visa upp sina visioner av customlackade tankar.

Dagens lunch i Göteborg Gårda Restauranger Hem MCM - Skandinaviens ledande customtidning sedan 1985 Nyheder fra 2000 - Cirkus i Danmark Fôrshaga Kôrv å motor - Tommybloggen


Sitemap